Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szexuálpszichológus, hogy...

A szexuálpszichológus, hogy tud azon segíteni, hogy nemigazán érdekel a szex?

Figyelt kérdés

Túl,közeli,túl intim, nem akarok pucéron másokhoz dörgölőzni és hemperegni.

Csak hát a mai világban aki nem akar dugni azt nem tartják normálisnak.

Igazából engem is zavar, hogy miért nem akarom csinálni.

Állítólag nincs is jobb tevékenység ennél. A fiatalok számára. Az élet egyik sarokköve.

Szóval engem az zavar, hogy miért nem akarok ebben részt venni.

Ki tud erre felelni és megmagyarázni miért alakult így?

Pszichológus? Pszichiáter? Szexuálpszichológus?

A neten elérhető valaki aki ingyenesen ad tanácsot?

2015. júl. 27. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs jobb tevékenység?Dehogynem...gyakorikerdesek.hu előtt nézés ki a fejemből.:-)))Én ugyanígy vagyok nőként 29 évesen 12 éves kapcsolatban.(utóbbi 1 másfél évben lett súlyos)Az éven kb:2x voltunk együtt,tavaly kb 5 10 alkalom közt,a gumi is tönkremegy nálunk évek óta(50 db 3 évig jó.)Nekem csak néha jut eszembe,hogy ez baj lenne.Ha nem fogod fel problémának,nem zavar az életben akkor nem gond.

Az is lehet hogy a rossz oldalát látod meg.Úgy mint én.

Védekezünk,ennek ellenére előfordul embereknél terhesség,amitől irtózok,soha nem lesz gyerekünk.Ez eléggé elveszi a kedvem,ráadásul nekem sosem volt jó.

A párom az első,én is neki,mással nincs tapasztalat.

Nagyon biztonságfüggő lettem,(mindenben)tavaly az egész évem rossz volt,meg más problémáim is vannak,erre már se idő,se kedv nem jut.Nem tartom sokra a szexet,viszont nagyon szeretek összebújni,csókolózni vele,az sokkal meghittebb,megnyugtatóbb.

Egy ideje ha úgy közeledik,vagy elkezd simogatni,semmit nem érzek,csak elálmosodok,megnyugtat.

Szeretethiányos is vagyok,a szexet meg teljesen a szaporodással kötöm össze,ebben a világban meg nagyon eltúlozzák a jelentőségét,holott alig akarnak szaporodni,legalábbis Európában.

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 4. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Hol van az előírva, hogy kötelező az, ami neked nincs kedvedre ?? A biológiai variabilitás ezen a téren is rendkívül széles határok között van. Ne kényszeríts magadra semmit, amihez nincs kedved, így is teljes életet tudsz élni és semmivel nem vagy alacsonyabb rendű másoknál.
2017. máj. 30. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Voltál már szerelmes?
2017. máj. 30. 19:37
 14/16 A kérdező kommentje:

12.

Nem kényszerítem csak úgy érzem,hogy kimaradok valami nagyon fontosból.

Úgy vagyok vele,hogy fejben néha érdekel, de nem csinálnám.

13. Nem

2017. jún. 2. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy így is le lehet élni egy életet, kissé szomorúnak tartom, de lehet, hogy számodra nem lenne az. Nem egyedi eset, hogy valaki a magányt választja, a történelem során is jócskán voltak ilyenek.

De ha valóban motoszkál benned a kérdés, akkor viszont érdemes vele foglalkozni. Az is lehet, hogy a hormonrendszered nem okés. Egyáltalán van-e merevedésed? Én először hormonvizsgálatra mennék, és csak utána pszichológushoz.

2017. jún. 26. 19:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Maszturbálni szoktál?
2017. aug. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!