Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, akinek pszichot...

Van itt olyan, akinek pszichoterápia alatt lett párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Melyik szakaszban? Hogy alakult?

2015. júl. 21. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Jelen.

Soha többet, szétcseszte az egész folyamatot, nem arra figyeltem, amire kellett volna, hanem a hormonjaimat kergettem. :D mire vagy még kíváncsi?

2015. júl. 21. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
(természetesen egy pszichoterápiás intézményben történt a dolog, és egy másik klienssel, nem a terapeutával)
2015. júl. 21. 22:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint ez egy rövid terápia volt, ugye?

Én elsősorban arra lennék kíváncsi, amikor hosszú (több éves) terápiában kezd kapcsolatba valaki, mert ez esetben elkerülhetetlen idővel...

2015. júl. 21. 23:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Jelen, többször is, soha többet. Egyrészt tényleg elcseszi a terápiát, de én soha nem tudtam a hormonjaimmal mit kezdeni. Ha nem is mentem volna bele (tilos volt elvileg), akkor sem volt semmi más a fejemben, csak ő, és átmenetileg a problémáim sem érdekeltek. Ezt sosem tudtam kivédeni. Ami miatt azt mondom, hogy soha többet, hogy milyen is volt velük ez a kapcsolat, főleg azzal, akivel utána huzamosabb ideig együtt maradtam. Ők sem ok nélkül voltak ott, nálam úgy látszik, nem jó párosítás, ha mindketten komolyabban betegek vagyunk.

Egyetlen tanácsom van, akiről tudod, hogy nárcisztikus, bármennyire is megnyerőnek tűnik, kerüld el. Van egy másik énjük, amit csak akkor mutogatnak, ha biztonságban érzik magukat, tehát főleg otthon, és ha már megvagy.

2015. júl. 22. 03:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Rövidnek nem mondanám, több mint fél éves volt... már nem emlékszem pontosan a hónapok számára, de több volt mint félév, az tuti (4-es hozzászóló: leírtad a sztorimat :DD)

több éves? rehabra gondolsz?

2015. júl. 22. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
ja, várj... te úgy érted, hogy a terápiás folyamat alatt összejönni valakivel, vagy a folyamat közben valakivel, aki szintén benne van a terápiában?
2015. júl. 22. 09:31
 7/8 A kérdező kommentje:

A terápiás folyamatra gondoltam. Nekem nem tiltott, sőt... már abban a szakaszban vagyok, amikor kifejezetten ajánlott a párkapcsolat alakítása. (Magán pszichológushoz járok már évek óta.)

Elsősorban ezek az esetek izgatnak. Azt tudom, hogy pszichoterápiás osztályon tilos a kapcsolat, de itt egészen másról van szó. :)

2015. júl. 22. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egy pszichoterápiás osztályon az egyik ápolóval jöttem össze. Privátban mesélek, ha fontos.
2015. júl. 23. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!