Akik eleinte nem szerették magukat hogy változott meg a magukról alkotott önkép?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Eléggé zárkózott voltam mostanra azonban nyitottabb és oldottabb lettem. A külsőmet mégsem tudom szeretni, pedig szeretném. Úgy érzem nagyon meglátszik rajtam az hogy elégedetlen vagyok azzal amilyen vagyok,pl.: görnyedt a testtartásom ha tömegbe kerülök még jobban összehúzom magam és felveszem a bárcsak elbújhatnék pozíciót. Nem szeretnék ilyen lenni mert egy életvidám lány vagyok baráti és családi körben, viszont úgy érzem ez nagyon sok mindenben meggátol. Sok programot lemondok mert nem tetszik az amit a tükörben látok...Szóval aki átélt már hasonlót hogy szerette meg magát, azt a személyt akit a tükörben látott a maga helyén?2015. júl. 18. 11:12
1/2 anonim válasza:
Elfogadtam, hogy a személy csak a fejemben létezik, a címkék amiket rá agattam, hogy csúnya, kicsi, nagy, kövér, sovány, cingár, akármi, csak az én fejemben léteznek. Elfogadtam, hogy mindenki más, hogy az univerzum nem csinál deficitet, itt elvesz-ott hozzá rak, így elfogadtam azt is, hogy ugyan annyit érek, mint bárki más. Senki sem jobb nálam, ahogy én sem vagyok, és lehetek jobb náluk.
Fordulj 1 picit a spiritualitás írányába szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
a spiritualitás érdekel.szabadon ébredőket nagyon szeretem. tudnál esetleg könyvet ajánlani?
2015. júl. 18. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!