Éreztétek már úgy, hogy két személyiség lakozik bennete, és amelyik nem ti vagytok azzal volt már úgy, hogy ellene fordultatok annak, akit a legjobban szerettek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 12:39
1/4 anonim válasza:
Én igen de én csak magamat bántom ezzel .sajnos . .Másokat viszont sosem.Néha csak úgy otthagynám magamat de hát ez nem lehetséges.Ez a legnehezebb.
2/4 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a kettőnél jóval több lakozik, csak még nem lokalizáltad őket. Ha bármelyikük agresszív lesz, az azt jelenti, hogy nem kap elég figyelmet, és a tudomásodra akar hozni valamit. Fogadd el őt, öleld magadhoz és kérdezd meg tőle, hogy mi az ő baja.
El fogja mondani.
3/4 anonim válasza:
szerintem fordulj szakemberhez, ők évekig azt tanulják hogy segíthessenek,
4/4 anonim válasza:
skizofréniA-A MEG NEM ÉRTETT FIATALOK(általános betegsége-vagy akikkel nem akaeunk foglalkozni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!