Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongáskor lehetnek túlságos...

Szorongáskor lehetnek túlságosan feszültek az izmok?

Figyelt kérdés
Pánikbetegségem és szorongásom volt, már szinte teljesen jól vagyok leszámitva hogy a hátam fáj. Meg néha a rekeszizomnál is összeugrik. Vannak helyzetek pl üléskor kifejezetten kellemetlen. Fekvéskor jó gondolom olyankor azok az izmok lazábbak? Teljesen ki vagyok tőle néha a levegőt is alig tudom venni tőle. Most kaptam izomlazítót hátha... Szerintetek ez mind a feszültség, v vmi reumatológiai probléma?
2015. júl. 17. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen (az első kérdésre), és remegés is lehet, mint fizikai tünet.
2015. júl. 17. 17:24
 2/7 anonim ***** válasza:
A pánikbetegséged kezelik? Szeded a gyógyszereidet?
2015. júl. 17. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt annyira durva, hova tablettat szedtem meg citromfű teát ittam. Most már csak a teát. Egyébként próbáltak nyugtatót adni de mindegyijtől rosszul lettem.
2015. júl. 17. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a furcsa h ha előre hajolva össze görnyedve ülök, minden okés
2015. júl. 17. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát a szorongás kb. mindenféle szomatikus tünetet képes kreálni, tehát lehet, persze. Ha nem volt megfelelően kezelve a szorongás, csak tünetileg, akkor !SZERINTEM! kifog jönni másutt.

Ez olyan, mint a nyomás. Eltömítheted a gyenge pontot, de az majd talál 1 másikat.

2015. júl. 17. 21:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen ez így van. Mindig máshol jön ki. Pl szokott nyomni a hasam meg fájni a hátam de egyszerre a kettő sosem. Ugyanez van azzal is hogy a hátam is hol itt hol ott fáj. Régebben azt hittem vmi szörnyű bajom van de kiderült hogy biztos nem, mert még mindig itt vagyok :D ha beszélek néha teljesen elmúlij csak akkor eszembe jut hogy de jól vagyok, és kb ennyi :) mit gondoltok szedjem tovább az izomlazítót vagy felesleges?
2015. júl. 17. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább járj a szorongás végére, mert ez így az életedre fog menni.

Énis jártam a dokikat ide-oda amoda, hogy miért ver a szívem gyorsabban, mint kéne, aztán most meg szedem a frontint, de tudom, hogy ez nem mehet sokáig tovább. Nekem a szívem ver gyorsabban a kelletténél, meg még 1-2 dolog, de biztos vagyok benne, ha nem cselekszem idejében, lesz ez még ennél sokkal roszabb is.

Keress 1 rendes orvost, és kúráld ki magad rendesen.

2015. júl. 17. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!