Lehet hasmenésem a frontintol/xanaxtol?
Az utobbi par nap elofordult, hogy egyszer ketszer vettem be belole (0,5mg, de volt, hogy csak a felet), jobban voltam tole. Viszont tegnap reggel arra ebredtem, hogy nagyon gorcsol a hasam, azt hittem csak meg fog jonni (mert mostanra varom), egyszer voltam wc-n normalis volt a szekletem. Ma reggel szinten borzaszto eros gorcsokkel ebredtem es most ment is a hasam, eleg vilagos es nagyon vizes volt. Lehet a gyogyszertol? Ugy emlekszek a mellekhatasok kozott inkabb szekrekedes volt.
Meg a szomszedunknak valami hasmenos virusuk van anya meg atment hozzajuk valamiert es mikor megtudtam elegge bepanikoltam, hogy nehogy hazahozza, de azota nem nagyon foglalkoztam vele meg a csaladban senki nem beteg. Szorongok is rendesen, de ilyen fele hasmenest meg nem tapasztaltam szorongastol, bar mar a sok ev utan semmin nem lepodok meg.
Egyebkent enni semmi olyat nem ettem. A hanyastol is nagyon felek. Ha ma reggel volt etvagyam akkor nem hanyasos virus ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!