Mi tortenhetett? Nagyon besokkoltam?
Figyelt kérdés
Pentek ejszaka volt egy nagyon valosagos almom amitol nagyon megijedtem.Azt almodtam,hogy ott allok a varosomban levo hid elott es beleugrok a folyoba.Erre hirtelen felebredtem es annyira besokkoltam,hogy meg ma is nagyon felek.Egyszeruen nemtudom,hogy mi tortent.Ennyire valosagos almom nem volt sohasem.Mar attol is felek,hogy mivan ha ez tenyleg megtortent es valoban beleugrottam volna a folyoba es mar nem is elek. :(2015. júl. 14. 19:07
1/2 A kérdező kommentje:
Ha belegondolok most semmi penzert nem mennek fel a hidra vagy neznek le a folyora...
2015. júl. 14. 19:13
2/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nincs semmi bajod, néha van ilyen. Próbálj emberek között lenni addig, amíg elmúlik. Pár nap, max pár hét lesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!