Érdemes elmenni ezzel a háziorvoshoz, fog beutalót adni pszichiáterhez, vagy nem fog komolyan venni?
Figyelt kérdés
Lelkileg eléggé mélypontra kerültem, és mindig rángok egyet, mielőtt elaludnék. Ez így megy egy ideig, aztán valahogy sikerül elaludnom, de nem vagyok reggelre igazán kipihent.2015. júl. 14. 13:52
11/14 A kérdező kommentje:
én nem érzem normálisnak,ha nem tudok elaludni tőle.írtam is,hogy egy szintig normális,persze.
2015. júl. 16. 12:30
12/14 A kérdező kommentje:
és már jó pár napja tart..
2015. júl. 16. 13:02
13/14 anonim válasza:
meg egyszer le irom a psciatriara nem kell beutalo 3 honapja voltam
nem tudom hova valosi vagy de a legkozelebbi korhaz nevet beirod netre es melle hogy pshiatria es kiadja azt a szamot ahol idopontot tudsz kerni es az is ott lessz hogy mettol meddig lehet telefonalni ez 100%
14/14 anonim válasza:
Szerintem nézd meg azt is,hogy pszichológus van-e a közeledben,érdemes tenni 1-2 látogatást. Engem a pszichiáter küldött hozzá MMPI tesztet csináltatni, szerencsére semmi mentális problémám nincs-természetesen nekem is vannak félelmeim elalvás előtt, de az más jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!