Fura kérdés lesz. Mit csináljak, ha csak július 22-re van időpontom a pszichiáterhez, de érzem, hogy valami nincsen rendben?
Ráadásul szabin van, még beesni sem tudok a rendelés végére. Az ügyeleten biztos nem fogadnak a probléma természete miatt; igazából eléggé jól érzem magam a szokásos szorongást leszámítva, de mégis ÉRZEM, tudom, hogy valami nem stimmel. A gondolataim nem helyénvalóak, nem ezeknek kellene lenniük és valószínűleg meg kéne tőle ijednem, mivel mindenki totál berezelt akinek elmondtam, de még csak az sem. Nem írhatom le konkrétan, mert szerintem bűncselekmény és biztos, hogy már figyelik az online tevékenységemet, de legjobb barátnőm csak annyit mondott rá, hogy 8 év alatt ennyire sz*r ötletem még sosem volt, és ennél még az is jobb lenne, ha Ukrajnába mennék katonának. Csak, hogy érzékeltessem a reakciókat. :D
Na szóval mi van akkor, ha tök jól vagyok meg minden, de valahogy valami nem stimmel mégsem?
(Bipoláris zavarom van. Aurorixet és Tegretolt szedtem kb. 3 héttel ezelőttig, csak elfogyott és nem érzem szükségét mert nem érzem magam se depressziósnak, se totál begőzöltnek.) 20L
"Nem írhatom le konkrétan, mert szerintem bűncselekmény és biztos, hogy már figyelik az online tevékenységemet"
Skizoid zavarod van, ez sajnos nem sima bipoláris dep.
Én be szoktam kéretőzni soron kívül, ha rosszul vagyok. Kultúráltan persze, és eddig még mindíg fogadtak, ha szájhuzgálva is. Ugyanekkor láttam olyat, aki hiába könyörgött..
Mindenképp próbáld meg, mondd, hogy rosszul vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!