Hogy gyógyuljak ki a szociál fóbiámból? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már nem bírom, hogy nem tudok emberekkel beszélgetni olyan szerencsétlennek érzem magam. Összesen két barátom van ők tudják, hogy milyen vagyok igazából. Hiába próbálom erőltetni magam megy egy két szó erejéig, de majd elájulok érzésem van meg elkezd gyorsan verni a szívem vagy elkezdek reszketni. Nem akarok egész életemben ilyen lenni annyira rossz. Pedig vicces vagyok tudok hülyülni, de nem tudom kimutatni nekik utána meg mondják. Hogy ennek mi baja hogy nem beszél volt, hogy azt hiszik bajom van velük azért nem szolok hozzájuk pedig nem. Sok időnek kell eltelnie, hogy meg nyíljak valaki előtt lányoknál hamarabb sikerül, de fiúknál nem annyira igaz legjobb barátom fiú, de öt kis korom óta ismerem és az más.19/L2015. júl. 13. 18:04
12/19 A kérdező kommentje:
Volt, hogy tetszet már srác, de úgy igazábol mèg nem voltam.
2015. júl. 13. 23:29
14/19 A kérdező kommentje:
Öszintèn? Nem nagyon:/
2015. júl. 13. 23:37
15/19 anonim válasza:
Szerintem neked nagyon jót tenne,ha tudnád,milyen érzés közel lenni valakihez.És az részletkérdés mennyire vagy jó nő,ha keresel,találsz.
16/19 anonim válasza:
Pedig az én véleményem szerint az egyetlen dolog, ami "gyógyíthat" egy ilyen embert, az a szeretet, szerelem. Kockázatos, mert ha belebuksz, minden ezerszer rosszabb lesz. Tapasztalat. De ha újra élhetném azt a fejezetet, újra megpróbálnám...
17/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van. Igazából már próbálkpoztak páran,de nem mertem belemenni a kapcsolatba, meg nem is tetszettek nekem és úgy meg nem akartam:/
2015. júl. 14. 14:58
18/19 anonim válasza:
Talán sportolnod kéne.A futástól lenyugszik az ember és a lendületből is átmegy a hétköznapi életbe valamennyi.Bár tudom hogy az ilyen tanácsok a legfárasztóbbak.
19/19 anonim válasza:
szerelj!
pl. vagy progrsmoz én nsgxon dzeretem!
12/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!