Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kihez forduljak? Pszihológus...

Kihez forduljak? Pszihológus vagy pszihiáter? Mennyit kell neki fizetni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan emberhez fordulni, aki kedves, megértő, rendes és türelmes. 18 éves vagyok, és tudom mi az a szenvedés. szeretném ha egy olyan ember, aki ért ehhez lelkileg megerősítene. légyszi segítsetek
2008. szept. 3. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sima tb által fizetett pszichológushoz jártam, ingyen volt és rengeteget segített. A háziorvos megmondja hová menj.
2008. szept. 3. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 18 éves vagy még felkeresheted a helyi Nevelési Tanácsadót is, illetve a Családsegítőt is, mindkettő teljesen ingyen van. És én is azt javaslom, hogy csak pszichológushoz menj, de lehet menni csoportos terápiára is, pl. pszichodrámára, ami olcsóbb, mint az egyéni pszichológus.
2008. szept. 3. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:
pszichologus , mert a pszichiáter csak gyógyszert fog felírni és haza küld.
2014. júl. 7. 05:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is a bajod? Ha nem írod le hogy mi a baj, akkor szerintem senki nem tud segíteni. Legalább röviden írd le. Itt is kaphatsz jó tanácsokat. Ha akarod írd le nekem priviben.
2014. júl. 7. 05:12
 15/15 anonim válasza:
Velem sincs minden rendben, gondolkom azon erősen, hogy szakemberhez forduljak és elmondjam neki, ami bennem zajlik. 27 éves vagyok és már elég ideje görgetem a problémáim magam előtt. lehet, hogy egy hasonló problémákkal küzdő levelezőpartner kölcsönös kommunikációja megoldaná a problémát.
2014. nov. 30. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!