Kihez forduljak? Pszihológus vagy pszihiáter? Mennyit kell neki fizetni?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olyan emberhez fordulni, aki kedves, megértő, rendes és türelmes. 18 éves vagyok, és tudom mi az a szenvedés. szeretném ha egy olyan ember, aki ért ehhez lelkileg megerősítene. légyszi segítsetek2008. szept. 3. 18:37
11/15 anonim válasza:
Én sima tb által fizetett pszichológushoz jártam, ingyen volt és rengeteget segített. A háziorvos megmondja hová menj.
12/15 anonim válasza:
Mivel 18 éves vagy még felkeresheted a helyi Nevelési Tanácsadót is, illetve a Családsegítőt is, mindkettő teljesen ingyen van. És én is azt javaslom, hogy csak pszichológushoz menj, de lehet menni csoportos terápiára is, pl. pszichodrámára, ami olcsóbb, mint az egyéni pszichológus.
13/15 anonim válasza:
pszichologus , mert a pszichiáter csak gyógyszert fog felírni és haza küld.
14/15 anonim válasza:
Mi is a bajod? Ha nem írod le hogy mi a baj, akkor szerintem senki nem tud segíteni. Legalább röviden írd le. Itt is kaphatsz jó tanácsokat. Ha akarod írd le nekem priviben.
15/15 anonim válasza:
Velem sincs minden rendben, gondolkom azon erősen, hogy szakemberhez forduljak és elmondjam neki, ami bennem zajlik. 27 éves vagyok és már elég ideje görgetem a problémáim magam előtt. lehet, hogy egy hasonló problémákkal küzdő levelezőpartner kölcsönös kommunikációja megoldaná a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!