Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez nálam már kb.1 éve?

Helguska kérdése:

Miért van ez nálam már kb.1 éve?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve nem tudok meg inni egy liter folyadékot. Most így nyáron ugye jóval többet kéne inni, ma nap folyamán 3 pohár vízet ittam meg sajnos, egyáltalán nem vagyok szomjas, és nem érzem,hogy innom kéne. Nagyon fáj a fejem, és szédülök is. Valakinek volt hasonló? Probálkoztam már egy alkalmazással,hogy oránként csörögjön a telefonom,hogy igyak. Sajnos az se jött be nálam. Valaki tudna nekem ebben segíteni?
2015. júl. 6. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem csak akkor kell inni mikor szomjasnak érzed magad.

Az alkalmazásos dolog meg nem értem miért nem vált be.

Bár az a tippem, hogy azért mert mikor csörgött akkor leszartad mert éppen lusta voltál felkelni a gép elől.

Ebben meg nem igazán lehet segíteni, mert rajtad múlik. Esetleg vigyél be a szobádba egy flakon vizet és vedd rá magad egy-két kortyra.

2015. júl. 6. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát én is pont ilyen vagyok. Nagyon sokszor délután 2-kor jut az eszembe, hogy a reggeli kávén kívül még mást nem is ittam. Nekem a sima citromos víz vált be. Nem tudom miért, de ha elkezdem inni utána magától megy. Szóval nem kell azon gondolkodnom, hogy most már inni kellene, hanem kívánom.
2015. júl. 6. 18:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Probálom magam rá venni, de egyszerűen nem tudok inni nem tudom lenyelni hányingerem lesz tőlle.
2015. júl. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!