Minek az eredménye ez a nagyfokú zavarodottság nálam?
Figyelt kérdés
Kamaszkorom óta nem tudok dönteni az életemet érintő kérdésekben. Mindig variálok, visszakozok, rájövök, hogy amit elterveztem, az rossz, és ha egyik oldalra leteszem a voksomat, azonnal a hátrányok és a másik oldal előnyei jutnak eszembe.
Az a baj, hogy nem tudom egyszerűen követni a belső hangomat, mint más. Olyan döntésekbe hajszolom magam, amiket igazából nem is akarok meghozni. Miért van ez és mi ennek az ellenszere?
/Húszas évei elején járó fiú/
2014. nov. 27. 19:27
1/3 anonim válasza:
Ezt hívják pesszimizmusnak. Ez ellen csak a pozitív gondolkozással tudsz tenni. Ha valamit nem akarsz megtenni mások miatt se tedd meg. Ne agyalj annyit a dolgokon, hanem légy spontán. Ami pedig elmúlt azon pedig ne rágódj.
2/3 anonim válasza:
Szüleid mennyi szabad teret hagytak neked kis-vagy kamasz korodban?Ők mondták meg hogy mi,miért csinálj vagy hagytak érvényesülni?
3/3 A kérdező kommentje:
100%-osan szabad teret adtak, soha, semmibe nem szóltak bele igazából. Tanácsokat persze mindig kaptam tőlük, de megszabva semmi nem volt, mindig én döntöttem mindenben. Azt hiszem, ez része a problémának: túlságosan korlátlannak érzem a lehetőségeimet.
2014. nov. 30. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!