A sok gyógyszer hova fog vezetni fiatalon?
16 éves korom óta szedek pszichiátriai gyógyszereket, nagyon kemény személyiségzavarra. A két kezemen nem tudom megszámolni, hány fajtát és mennyit szedtem már.
Több mint 15 féle pszicho gyógyszer ment már végig rajtam, változó ideig. A szemfehérjém(ínhártyám) sárgás, orvos szerint ez Gilbert-kór, nem kezelendő.
De mégis meddig bírja a testem a sok gyógyszert? 20 éves lány vagyok. Van még olyan, aki ennyi gyógyszert szedett már?
Erre csak egy adatot mondok: A gyógyszerek mellékhatása által okozott halál a világon a harmadik vezető halálok.
A nagyon kemény személyiségzavarod is jó eséllyel kezelhető lett volna kicsit több odafigyeléssel. Ez ugyanis nem ok nélkül alakult ki. De ez a egegyszerűbb. Gyógyszert neki, fojtsuk el a tüneteit, majd belehal... És ezt hívják orvostudománynak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!