A Cipralex / Escitalopram gyógyszer kapható nálunk 20 mg os kiszerelésben?
A HáziPatika szerint kapható 20 mg-os, többféle gyártótól:
De az orvosod biztos felírja a nagyobb kiszerelést, ha szükséged van rá. Ha nem hat eléggé, akkor azt mondd el neki, és emelni fogja.
(Amúgy az escitalopram nagyon hatásos gyógyszer. Napi 10 mg-ot szedek szorongásos panaszokra, január óta. Mostanra szinte már megszűnt a szorongásom.)
google a barátod: [link]
Csak be kellett volna írnod hogy cipralex 20 mg
Én szedtem egyébként anno, ilyen mentolos szájban oldódó tablettaként adják, amit rühelltem mert nem bírom a mentolt szóval a doki tanácsára mindig csak lenyeltem és ettem rá valamit, de így is rossz volt. Szóval nekem jobban tetszett a 2x10mg megoldás.
Csak a gyártó különbözik, a hatóanyag nem.
Én az Escitalopram-TEVA-t szedem, és bevált. Mind a lenyelendő, mind a szájban oldódó tabletta.
Az első voltam
Én írtam korábbi kérdésre, hogy Cipralex néven nincs törzskönyvezve 10 mg-os, ebből kettőt kell szedni.
Egyéb escitalopram hatóanyagból létezik 20 mg, mint pl. a Cipralex Meltz, Escitalopram Actavis. Csak a gyártó különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!