Pánik beteg vagyok tavaly szeptember óta gyógyszeren
élek a tüneteknek el kellett volna már tűnniük?
Figyelt kérdés
Két fajta gyógyszert szedek ami andidepi cipralex meg stimuloton mindkettőből felet, meg időnként rivotrilt. A kérdésem csak annyi, hogy akik voltak már ilyen cipőben ennyi idő után már ugyanolyan életet éltek mint a pánik előtt ?
Az én problémám annyi, hogy érdekes módon ha valakivel tehát nem egyedül kell mennem tulajdonképpen mondhatni nincs semmi bajom. Néha van de már nem olyan erő teljes. Viszont ha egyedül kell mennem akkor förtelmesen rosszul vagyok. Ha jó lenne a gyógyszer akkor már ezt sem kéne éreznem ?
Ha jól vagy beállítva gyógyszerre, akkor a tüneteknek 30 napon belül csökkennie kellene, 60 napon belül pedig tünetmentesnek kellene lenned.
Menj vissza!
(egy majdnem gyógyult fiú)
2013. febr. 9. 21:47
2/9 anonim válasza:
Nem vagy sóhiányos?
2013. febr. 9. 22:18
3/9 anonim válasza:
"Két fajta gyógyszert szedek ami andidepi cipralex meg stimuloton mindkettőből felet, meg időnként rivotrilt. "
Mindet dobd ki. Egyél meg két kanál sót és igyál rá friss vizet.
2013. febr. 9. 22:19
4/9 A kérdező kommentje:
A só ilyen jó hatású ?
2013. febr. 9. 22:39
5/9 anonim válasza:
A "sós" válaszoló hülyeségeket ír, az elsőre hallgass, menj vissza az orvoshoz. Ki ne dobd a gyógyszereket! (Mondjuk az tényleg furcsa, hogy SSRI-ből kétfélét írtak fel kis dózisban, mert inkább egyfélét szoktak nagy dózisban)
2013. febr. 10. 00:11
6/9 anonim válasza:
Kedves sós válaszoló, miért jó erre a só? Mit tud? (Amit én nem:)
2013. febr. 10. 00:38
7/9 Ant39 válasza:
Nem biztos hogy SSRI kell neki,néha ront a szerotonin a helyzeten,lehet hogy dopaminra IS szükséged van.
2013. febr. 10. 13:43
8/9 anonim válasza:
Ne az antidepresszánsoktól várd a megoldást! Én is kaptam több félét és nem segített. A nyugtató nekem kis adagban segít. A saját gondolataidat kell megváltoztatnod! Akár igaza is lehet a sós vizet ajánlónak, átvitt értelemben. Találj valami elfoglaltságot, étrendkiegészítőt, sportot, relaxációt ami megnyugvást hoz.
2013. febr. 10. 17:50
9/9 anonim válasza:
Én sem javaslom a tünetkezelőbogyókat. Azoknak csak a neve gyógyszer, de nem gyógyít, inkább pont hogy bennemarasztal a helyzetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!