Mit csináljak? Nem szeretnék diliházba kerülni
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,nagyon rossz gyerekkorom volt,aminek hatására depressziós lettem.volt öngyilkossági kísérletem és pszichiátrián is voltam.miután kiengedtek továbbra is jártam az iskola pszichológushoz.a pszichiátria óta kijöttek újabb tünetek,képzelődök,hangokat hallok(bár ezek minimális szinten kisebb koromban is voltak),olyan mintha lenne bennem 2 személyiség de nem olyan komolyan..úgy értem hogy az egyik jó,a másik rossz,és ezek mindig vitatkoznak bennem.az egyik a jót mondja,a jó dolgokat,a másik pedig csak a rosszat.megőrülök már ettől.sokat beszélgettem a pszichológusommal,aki azt mondta hogy azonnal pszichiáterhez kell mennem mert skizofréniám van mániás depresszióval.és azt is mondta hogy ő ezen nem tud segíteni,beszélget velem ha kell de én ezen egyedül nem tudok túl lenni,csak gyógyszerrel.pár hónapig tartott mire rájöttem hogy igaza van,és hogy ez nem normális mert rajtam kívül senki nem látja/hallja ezeket a dolgokat,pedig én azt hittem semmi bajom.viszont én nem tudok pszichiáterhez elmenni.velem anyám annyira nem törődik.szerinte semmi bajom nincs.ők nem fognak segíteni.nincsenek olyan barátom akivel ezt megoszthatnám.és nem jó magamba tartani.rettegek hogy mi lesz ha felnövök,hogy pár év múlva mi lesz velem,nem akarom az életemet diliházban vagy pszichiátrián tölteni.nem tudom mit csináljak..2015. júl. 4. 11:12
1/2 anonim válasza:
Kérj segítséget a pszichológustól. Nekem is ő intézte a pszichiátert. Nyugalom, minden rendben lesz. Ne pánikolj be, az már jó jel, hogy hajlandó vagy tenni ellene.
2/2 anonim válasza:
"nem akarom az életemet diliházban vagy pszichiátrián tölteni"
Senki sem akarja ezt!Nagyon sokba kerül az államnak a kórházi ágyak fenntartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!