Emiatt be lehet kerülni pszichiátriára?
#2, Te miről beszélsz? :D Pszichiátriai osztályok léteznek, bár a szcientológusok nagyon örülnének neki, ha nem lennének. :D
Kérdező, ha pszichiátriai okból lesz dühkitörésed, és közveszélyes vagy, kihívhatják rád a mentőt és bevihet. De én inkább úgy sejtem, ez nem pszichiátriai dolog, és akkor a rendőrséget hívják ki. Bár az, hogy ártasz másoknak, sok mindent jelenthet.
A pszichiátriai kezelés szépen, lassan kicsinálja az emberiséget. Azért van ennyi őrült, mert egy kis baj és már rögtön gyógyszert szed! Kórházban voltam, nem a pszichiártián, de ott volt egy nővér, aki a zárt osztályon dolgozott, ő mesélte, hogy az amúgy normális emberekből bolondot csinálnak. Pl. aki Rivotrilt szed, minden 3. öngyilkos akar lenni. Elgondolkodtató!
11:13
Körülbelül annyira vagy agyhalott, mint amikor valaki egy edzőteremben oda megy hozzád és azt mondja: "Te hülye, ha fogyni akarsz ne egyél csak 2 pogácsát ebédre, meg fussál 1 órát minden nap" és te elhiszed. Szerintem meg a rivotrilról fogalmad sincs. Szedted már valaha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!