17 évesen belehet kerülni a pszichiátriára? Fontos
Figyelt kérdés
4 éve vagyok bulímiás és már beleőrülök. Vagdosom magam 5 éve. Nem is egyszer akartam és próbáltam öngyilkos lenni. Járok pszichológushoz is! Csak érdekelne h 17 évesem bekereülhetek e.2014. máj. 30. 20:26
1/7 anonim válasza:
Biztos bekerülhetsz nem hiszti hogy korhoz van kötve. De ha nem tudod magadat elfogadni Akkor a pszichologus se tud segíteni. Mi bajod az èleteddel? Mi nem tetszik benne?
2/7 Bárzsing válasza:
A gyermekpszichiátriára, mert hogy van ilyen is. Ha a pszichológus önmagában nem segít, akkor mindenképp érdemes megpróbálnod a pszichiátriát is. Egyébként egy sima pszichológus nem elég, segíteni csak egy pszichoterapeuta képzéssel rendelkező pszichológus vagy orvos tud. Hogyhogy a kísérletek kapcsán nem kerültél kórházba?
3/7 A kérdező kommentje:
Közepes depressziót állapítottak meg. Annyira nem súlyos csak vannak eléggé szarabb napjaim. Gyerekosztályra kerültem és anyáék hazahoztak saját felelősségre!!
2014. máj. 30. 21:09
4/7 anonim válasza:
De hát ott voltál! Miért nem mondtasd, hogy te még maradni szeretnél? Nem is értem a kérdést.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez csak gyerekosztály volt ilyen kórházi és anya cipelt mindenáron haza nem volt beleszólásom.
2014. máj. 30. 21:19
6/7 anonim válasza:
Igen, be lehet kerülni. De mi a baj? Mármint értem, hogy mi...de miért csúsztál bele, mi a baj? Mindig a kiváltó okot kell feloldani...5 éve...12 voltál..mi történt, mi volt a baj? :(
7/7 A kérdező kommentje:
mindig csúfoltak/csúfolnak h milyen csúnya vagyok. Ezt élkeztdem elhinni és ment minden magától lassan örömöt se találok az életben!!
2014. jún. 1. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!