Mit csináljak, hogy bevigyenek pszichiátriára?
Szia!
Nem tudom,hány éves lehetsz.
Én 16 éves vagyok,és én is vágytam a pszichiátriára,mert azt gondoltam,milyen jó hely lehet az már,az ember kap gyógyszereket,tud pihenni egy jót...
Nos,'én kértem,és megadatott!'
Bekerültem egy pszichiátriára úgy 2 héttel ezelőtt.
A poklok poklát éltem át ott bennt. Hülyébben jöttem ki,mint amilyen állapotban bementem.
Hidd el,nem akarsz te bekerülni a pszichiátriára! :)
# 4 Pszichiátria és pszichiátria között is van ám különbség, szóval ne hidd, hogy minden pszichiátria rossz.
A másik pedig,hogy az önmagunkkal való szembesülés bizony fájdalmas, legalábbis eleinte. De van értelme. Attól, hogy valami fájdalmas, még nem feltétlenül rossz dolog.
Pl. gyermeket szülni iszonyatos fájdalommal jár, mégis csak nagyon kevesen gondolják, hogy gyermeket szülni rossz dolog. A terápia is ilyen. Fájdalmas, de értékes dolog és olyan eredményt hoz, amire semmi más nem képes!
16 éves még nem képes (ésszerű) döntéseket hozni.
A pszichiátria az a tömény gyógyszeripar. Emberellenes intézmény, áltudományos, cionista találmány.
Annyit kellene megtanulni róla, hogy KERÜLD EL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!