Pszichiátriára kértem időpontot, mire számíthatok? Hogy működik?
Figyelt kérdés
szeretném,ha felírnának egy gyógyszert nekem,nyilván nem kötöm ezt az orrukra. de hogy zajlik egy ilyen vizsgálat? leülök és beszélgetek a dokival vagy mi?2014. márc. 28. 11:11
1/4 moonlightsentinel válasza:
Igen, bemész, leülsz, beszélgetsz a dokival. Aztán ő eldönti, mi legyen. Lehet, hogy nem fog az első alkalom után felírni gyógyszert, lehet, hogy később sem. Ha van valami konkrét elképzelésed, milyen gyógyszert akarsz, és miért, nyugodtan mondd neki, ez nem szégyen!
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom mondani,hogy mit kérek,mert van benne drog is ahogy olvastam. Azt hiheti,hogy drogos vagyok és amiatt kérem... annyit fogok neki mondani,hogy szeretnék gyógyszert szedni a problémámra,és elmondom mi a bajom.
2014. márc. 28. 11:36
3/4 anonim válasza:
Így neked egyetlen pszichiáter sem fog gyógyszert írni. Elmondod a problémádat, és ő ez, meg a viselkedésed alapján eldönti, hogy milyen gyógyszert kapjál, ha szükséges egyáltalán. Te ott nem kérhetsz, csak jelenthetsz....
"Nem kötöd az orrára". Röhögtetsz...Ír neked narkót.
4/4 A kérdező kommentje:
igen azt akarok... úgyhogy röhöghetek is :D
2014. márc. 29. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!