Egyetlen (a legsúlyosabb) tünet illik rám a depresszióból, most akkor az vagyok, vagy sem?
Figyelt kérdés
Tudok nevetni, nincsenek koncentrációs zavaraim, rendesen eszem, (aludni gyerekkorom óta nem alszom jól, tehát ez irreleváns), viszont napi szinten gondolok az öngyilkosságra, és egyik pillanatról a másikra átvált a hangulatom durván rosszra. Valószínűleg csak a gyerekeim miatt nem teszem meg, de úgy érzem, képtelen vagyok megbirkózni a feladataimmal, mégis felkelek minden reggel, és teszem a dolgom. Hogy tudnék kilábalni ebből, mert rettenetes. Tudni kell, hogy kamaszkoromban volt egy öngyilkossági kísérletem. Nem, nem csak a figyelmet felhívni akartam magamra, komolyan elhittem, hogy meg fogok halni, csak épp nem sikerült.2015. júl. 2. 22:53
11/12 A kérdező kommentje:
A többi választ is köszönöm szépen, és a privát üzeneteket is. Már így is egy csöppet jobb a közérzetem, hogy kiírhattam magamból.
Az egyik válaszoló kérdezte, nincs-e egyetlen barátnőm sem. Nincsen, csak virtuális, akikkel levelet váltok, de nekik nem írok le ilyesmit, inkább jó hallgatóság vagyok, hiszen nekik is vannak problémáik. Másfél éve költöztünk ide, ahol most élünk, és bár az óvodából, iskolából ismerem a szülőket, nem alakult ki barátság, ez valahogy nem ilyen hely. A játszótérre sem jár szinte senki.
2015. júl. 3. 20:34
12/12 anonim válasza:
Találd meg a módját, hogy legyen egy barátnőd. Segíts valakinek Pl a szomszédasszonynak, hidd el sokat dob a hangulatodon. Ide is írhatsz bármikor....mi mindíg itt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!