Van itt valaki, akinek sikerült leszoknia a Rivotrilról? És ha igen, hogyan?
Ne hagyd abba. Úgy szedd, ahogy az orvos előírta. Ne akarjál orvost játszani, mert nagyon megbánod. Azért gondolom antidepit is szedsz. Mert 4-6 mg rivót nem írnak magában..
Jut eszembe: én már 6 éve szedem, de eszem ágában sincs letenni, ha egyszer jól hat, és az orvos írta elő. Hogy miért épp a rivotrilon szenved minden pszichiátriai beteg, ahelyett , hogy az életvitelén változtatna.
Amit első mond.
Ez azizé nem mondjuk fájdalomcsillapító, hogy simán rászoktál rossz alkalmazás miatt, hanem nagyon jó okkal felírta a pszichomókus.
Szedése hiányában ön- és közveszélyessé válnál, szóval tessék szépen szedni.
Hja,és még az antibiotikumokat se tiltják be! Micsoda világ! Hogy nem lehet minden közértben heroint kapni!
Igen, szedek antidepresszánst. Nem akarok orvost játszani, erre már a bevezetőben utaltam.
Csak megrémít, h van egy szer, egy narancssárga (vagy téglaszínű) tabletta, ami nélkül olyan, mintha idegösszeroppanást kapnék vagy elvesznék a semmiben.
A fű nagyon hasznos, jókat lehet vele mozizni, de sztem nincs kifejezett görcsoldó és nyugtató hatása. Na jó, ez nem igaz, de csak a trip végén.
ad #9: A Rivotril is drog, nem? Tudatmódosító, hozzászokást okoz. A kannabisznál nincsenek elvonási tünetek. Nincs - nincs. No problemo.
Jogilag az egyetlen differencia, h az egyik szerepel a K-listán, a másik nem, "csak" pszichotróp anyag.
Egyébként Amerikában egyes államokban létezik orvosi mj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!