Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt valaki, akinek sikerül...

Van itt valaki, akinek sikerült leszoknia a Rivotrilról? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom, ez alapvetően orvosi kérdés, de nagyon érdekelne mások tapasztalata. Én napi 2mg-tól 4-6-ig szedek. Az agyturkász azt mondta, ez nem olyan egetverően sok, de engem zavar, h ha abbahagyom ideiglenesen, a hideg ráz, remegek, nem tudok aludni, rémes vízióim vannak. Plusz depresziós leszek, de nagyon.

2015. máj. 29. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

viktorvarga nevű felhasználó válasza:

bezzeg füvezni nemlehet de ezeket a szintetikus szar drogokat lehet szedni.napersze ez az üzlet

Ja, nagy üzlet. 54 Ft egy üveggel. ( 50 db)

2015. máj. 30. 20:57
 12/18 A kérdező kommentje:

A teljes ára 400-500 Ft. De úgy tudom, lejárt a szabadalmi védelem, így számos generikum létezik. A clonazepam Amerikában Klonopin márkanéven kerül forgalomba.

De amúgy tényleg egy aljas

szer, csak ne lenne ekkora kissé nosztalgikus, már-már utopisztikus vonzalmam a zavartalan, megrendíthetetlen en nyugalom iránt.

2015. máj. 31. 00:58
 13/18 anonim válasza:

Ha én szedném azokat a vackokat, amiket az orvos anno felírt, na akkor lennék minimum önveszélyes, vagy már nem is élnék.

Én úgy szoktam le többek között a Rivotrilról is, hogy megváltam tőle a szeméttelepen. Nem érdekelt az elvonás sem ennél, sem az antidepresszánsnál, irtóztam tőle, képtelen voltam bevenni többet. Inkább elviseltem a rosszullétet, amivel az elvonás járt, és 1-2 hét alatt jól lettem.

Ettől függetlenül másoknak nem javaslom ezt, te is inkább fokozatosan tedd le!

2015. máj. 31. 12:05
 14/18 A kérdező kommentje:

És ha nem vagyok indiszkrét, mennyit szedtél és mennyi ideig, kedves C. Perfume?

Nekem a fokozatos leépítést is megérzi a szervezetem, hótt idiótán kezdek viselkedni és feszengek belül.

A leszokási idő alatt szabin voltál? És használtál valami helyettesítőt, akár bio terméket?

2015. máj. 31. 21:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam először arról, hogy le lehet tenni hirtelen. Nekem 5 nap, amíg egyáltalán érzek valamit, a harmadik napig rosszabbodik, utána enyhül. Nálam. Helyettesítőnek a daedalont találtam, illetve egy rakás fájdalomcsillapítót. Itt is érdemes otthon lenni, mert a daedalon altat, így már eleve az alvás miatt meg lehet úszni az elvonás egy részét, ha meg nem alszol el, akkor is csillapít. A fejfájás marad, elég durva, arra szedtem algopyrint. Olyan 3 doboz daedalon ment el egy leszokásra, dobozonként 1590 Ft, nem olcsó, de mivel nálam működött, ezért megérte.

Nem szívesen írok le ilyeneket, de minden jobb annál a paranoid szörnyűségnél, amit a sima elvonás okoz.

Hülye vagyok, mindig visszaszokom, nem tudok lemondani sem erről, sem a xanaxról, de én is szedtem már mindent, nekem nem működnek a gyógyszerek, méregnek érzem az összeset, akkor is jobb nélküle, ha bizonyos szempontból nehezebb.

A rivotril elhagyása után a memóriád hetek alatt áll helyre, azt sajnos nem lehet sürgetni.

2015. jún. 1. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Kimaradt, hogy mennyit szedtem.

Ez változó, attól függ, a 0.5-öset írta fel az orvosom vagy a 2-eset. A kisebbnél úgy napi 3 mg-ról általában, a kettesnél volt, hogy 16 mg-ról, a xanaxnál 20 mg-ról (40 szem 0,5-ös).

Csak az elmúlt pár évben megcsináltam ezt legalább tizenötször, a többi méregről, amit nem kértem, sőt, tiltakoztam ellene, ne is beszéljünk. Mindig mondtam, hogy szerintem nekem árt a gyógyszer, senkit nem érdekelt, nem is hittek nekem.

Ettől a rettenettől meg függő vagyok sajnos, nem fizikailag, jelenleg nem szedem, hanem pszichésen. Nehéz elengedni.

2015. jún. 1. 21:33
 17/18 anonim válasza:

Eleinte napi 2 mg-ot, aztán felment az 4-ig is. Nem szedtem sokáig, mindössze 1,5-2 hónapig. Antidepresszánst szedtem mellé, először Cipralexet, majd Zoloftot, de tűrhetetlen volt mindkettő.

Nem dolgoztam, amikor épp elhagytam ezeket (egyetemista vagyok, de akkor egy súlyos baleset után lábadoztam otthon egy fél évig kb.). Nem használtam semmit, csak tűrtem és vártam, hogy jobb legyen.

2015. jún. 1. 21:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy baromira nem megfelelő ez a kérdés ide, de lány bármelyikőtök, akinek van kedve beszélgetni? Nekem nagyon nehezen megy, de ez legalább egy közös pont. Én is lány vagyok, az, aki a hosszabbakat írta.
2015. jún. 2. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!