Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Baj ha minden nap sírok? Mit...

Baj ha minden nap sírok? Mit csináljak, hogy ne csináljam?

Figyelt kérdés
2015. jún. 28. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
és miért sírsz?
2015. jún. 28. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nevess.
2015. jún. 28. 19:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintem nálam ez ilyen feszültséglevezetés, mint másnál a futás, evés, stb. Jó, persze, vannak olyan dolgok az életemben, amiket nem tudok megoldani, de azokhoz gyakorlatilag hozzászoktam. Ettől viszont megnyugszom.

Amúgy 25 éves leszek nemsokára, nem tudom mennyire normális.

2015. jún. 28. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Boldog mennyire szoktál lenni?
2015. jún. 28. 20:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam azt érezni, hogy boldog vagyok. Pillanatokra talán igen, de huzamosabb ideig nem.
2015. jún. 28. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Az örömtelenség, levertség, gyakori sírás lehetnek a depresszió jelei. És a te korodban ez már nem kamaszkori dolog, ami csak úgy elmúlik. Érdemesebb esetleg komolyabban venni ezt a problémát és megpróbálni tenni ellene, mert csalóka tud lenni a dolog, először jól esik mindig kisírni magad aztán annyira engedsz ezeknek a dolgoknak hogy egyre mélyebbre kerülsz. Főleg akkor kéne egy kicsit komolyabban venni ha ez már régóta így van.

Ha azt mondod hogy a mindennapi sírás mellett boldog is tudsz lenni, akkor azt mondom, oké ez stressz levezetés, te ilyen vagy. De ha az általános életminőséged romlott, nem tudsz boldog lenni, akkor érdemes megfontolni, hogy itt talán valami komolyabb dologról van szó.

Te problémának érzed a mostani állapotot? Hogy érzed, milyenek a mindennapjaid, milyen az életminőséged lelki szempontból? Ha az elsőre igen a válaszod, a másodikra meg negatív, akkor amennyiben van rá lehetőséged szerintem keress fel egy pszichológust. Talán elég lesz pár ülés, talán több segítség kell, majd elválik.

2015. jún. 28. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
szedd össze magad
2015. jún. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!