Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Feszül a...

Mi lehet a bajom? Feszül a fejem, és mintha kezdenék megkattanni (többi lent)

Figyelt kérdés

Igazából másodjára jön rám ez a hülye érzés. És egész sokáig tart. (hetekig)

Tavasszal éreztem először. A fejemben ilyen fura feszülés talán bizsergés, nyomás érzést érzek. Nem fáj egyáltalán. Tompa a fejem,mintha picit szédelegnék is... De nem körkörösen, hanem inkább csak ilyen bizonytalanság érzésem van. Meg ,mintha a szemem nem fogná fel rendesen a külvilágot. Pl,amikor mozgok. Mint,amikor bebambul valaki ,ha sokat néz egy pontba. Talán ehhez tudnám hasonlítani.

Nagyon ijesztő érzés. Félek ,hogy meg fogok kattanni.... Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az egészet. Tavasszal egyszer csak elmúlt ,tehát most is abban reménykedem,hogy elfog.

Voltam már agyi MRI-n , minden rendben volt... Neurológusnál...Az meg persze Xanaxot írt fel.

Amiről tudok,hogy van egy kis cisztám a petefészkemben, de arra a nődoki azt mondta, ezek jönnek mennek, és annyira picike h békén lehet hagyni,majd felszívódik.

Szerintetek mi a retek bajom van????????

Mimet nézessem meg még?

2015. jún. 25. 21:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül megmerevedve a nyakizmod?
2015. jún. 25. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:
hát fájni nem fáj... gondolom érezném,ha igen...?
2015. jún. 25. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem éreznéd. Csak ilyen fura tünetei vannak. Próbáld kicsit átmozgatni a nyakad és a vállad és ha az a gond, akkor érezni fogod.
2015. jún. 26. 00:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet pszichés alapon is, de akár a nyaki-gerinc rendellenességei miatt is. Nekem mindkettő van, épp mostanában durrant be a nyaki csigolyám és nekem is ilyen tüneteim vannak. Erre viszont rá is pánikolok.. amitől persze még rosszabb.

Egy nyaki röntgent érdemes lenne csináltatnod.

2015. jún. 26. 20:18
 5/9 A kérdező kommentje:

nyaki röntgen elég? tehát nem muszáj MRI? Akkor azt fogok csináltatni... Háziorvos ad beutalót rá ugye?

Remélhetőleg nem hónapokkal későbbre adnak majd időpontot...

2015. jún. 27. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:

A háziorvos ad beutalót, de valószínűleg a neurológiára. Onnan szoktak röntgenre küldeni.

Nyaki ultrahang sem árt, de arra biztosan várni kell. Én inkább magánrendelőben csináltattam 9500 Ft-ért, aznap.

2015. jún. 27. 17:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Neurológusnál már voltam. Ő xanaxot írt fel. meg reflex gyakorlatokat csinált...meg talán a nyakamat megnézte, h merev-e. Még elmegyek EKG-ra, csináltatok vérvételt is.

:( Borzalmas ez az egész!

2015. jún. 27. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
A vérnyomásod, pulzusod méregesd. Ideg tud ilyen tüneteket kiváltani. Valóban a nyaki csigolya is okozhatja, de szerintem te még fiatal vagy ehhez. Napi szinten kellene sportolnod.
2015. jún. 27. 23:17
 9/9 anonim válasza:
Szia. Erdeklodnek hogy megjavult azota? Kiderult mi volt a bajod? Koszi. Csak mert nekem is ezek a tuneteim mar jo ideje.
2023. ápr. 23. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!