A frontin (0,25mg) és a stimuloton (50mg) együtt, mikor kezdenek hatni? /Mika mellékhatásaik?
Figyelt kérdés
Elmentünk pszihiáterhez, és kiderült, hogy agorafóbiában és szociális fóbiában szenvedek, ezenkívül alvászavarom is van.2010. júl. 8. 22:16
1/7 anonim válasza:
soha, ha nem erőlteted meg magad. Ezektől nem fogod hirtelen megszeretni az embereket, max. könnyebben viseled, ha köztük vagy. Mozdulj ki!
2/7 anonim válasza:
Az első hozzászólóval nem teljesen értek egyet. A frontint csak este vedd be, hogy nyugodt legyen az alvásod, a másik gyógyszer kb 2 hét múlva hat. A másik te is akard a gyógyulásodat!
3/7 anonim válasza:
A második hozzászólónak igaza van. Az antidepresszánsok a 3. hónapban hatnak. Legyen kitartásod. Addigra szokja meg a szervezeted, és mulnak el nagyjából a mellékhatások.
A mellékhatása a hasmenés, fejfáájás, izgatottság. Semmiképp nem szabad abbahagyni a szedését. Ha elviselhetetlenek a tünetek, menj vissza az orvoshoz, és mondd el neki. Egyik gyógyszerből sem vehetsz be többet, vagy kevesebbet, mint amit előírtak. Akard a gyógyulást, és bízzál az orvosodban. Legyél tevékeny, ne roskadj magadba.
4/7 anonim válasza:
Azért ezek a gyógyszerek segíteni fognak, a stimulotont nem ismerem, de a frontin azért segít elaludni, és csökkenti a szorongást(mondjuk én xanax-ot kaptam, de lényegében ugyanaz, alprazolam)Igaz, hogy mellette azért saját akaraterő, és a problémák megbeszélése, eredetük fölkutatása is szűkséges, de azért ezek a készítmények (szerintem) segítenek ebben, az olyan válaszokat, mint amit az előző adott nagyon bírom "Mozdulj ki".....épp ez a probléma, h ez az agora meg szoc. fóbia miatt nem lehetséges, nem lusta kimenni a kérdező, hanem szorong! Ha vki nem ismeri ki magát a témában, minek kell marhaságokat beírogatni ???!!
5/7 anonim válasza:
"előző válaszoló" alatt az elsőt értettem, csak közben írtak mások is :)
6/7 anonim válasza:
Én is ezeket a gyógyszereket szedem nekem 3 hétig tartott a beállítása kórházban.Néha olyan érzésem volt,mintha a gyomrom ki akarna jönni a szememem.Másképp nem tudom leírni ezt az érzést.Aztán meg volt olyan amikor három napig nem tudtam szedni,mert hosszú hétvége volt és pont elfogyott,akkor meg mintha a testem hirtelen előbbre lendült volna magától.Szóval elég fura dolgokra is képes.Valóban több hét mire megszokod.Én próbáltam abbahagyni,de fél év után ismét rámjött a rosszullét ami miatt szednem kell (pánikrohamok) és inkább most már nem próbálkozom leszokni és a plussz 20 kilót elviselem ami azóta jött rám,csak ne legyen megint pánikrohamom.Viszont gyűjtök természetgyógyászra pénzt,aki állítólag akupunktúrával és egyebekkel el érheti akár a teljes gyógyulást is.
7/7 anonim válasza:
Utolsónak: nagyon vigyázz, hogy valódi természetgyógyász legyen, akihez mész majd és ne sarlatán, mert ezekből rengeteg van. Nálad azért fokozottan veszélyes , mert ezekről a gyógyszerekről a nem szakszerű leszokás/leszoktatás éppen olyan káros, mint a hirtelen leállás. Tudom, hogy ez nem a reklám helye, de a Hoxán van egy ilyen fórum, a leszokás buktatóiról, nagyon tanulságos. Jómagam azért néztem fel oda, mert 10 évnyi Frontin szedést akartam abbahagyni magamtól. Nekem kicsi adagom volt, ezért sikerült fokozatosan kb fél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!