Ha kibírom alprazolám nélkül akármeddig, ha nincs… De ha van, akkor rögtön lecsapok rá, és nemsokára megint nincs… Az már gyógyszerfüggés?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 15:13
11/21 A kérdező kommentje:
Felírja a háziorvos, felírja a pszichiáter, van ismerősöm akinek nem kell de írják neki és netről is tudok venni több helyről is.
2015. jún. 27. 13:19
12/21 Tramadol válasza:
Én is toltam így régen. Vettem egy 2 literes fantát rendeltem egy pizzát bevettem vagy 10 et a 0.25 ösböl és reggelig játszottam a gépen kikapcsolódás gyanánt.
De nem jó mert szétcsapja az agyat keményen.
13/21 A kérdező kommentje:
10-et a 0.25-ösből meg sem érzek.
2015. jún. 28. 10:59
14/21 Tramadol válasza:
Mennyi az átlagos beállós adag?
15/21 A kérdező kommentje:
10 mg-nál kezdődik... Aztán általában addig eszem amíg van, és 2-3 nap múlva nem értem, hova lett és mit csináltam 2-3 napig (egy mennyiség fölött mindent elfelejtek)...
2015. jún. 28. 16:03
16/21 Tramadol válasza:
10 mg már brutálisan sok , sajnos attól hogy kibirod nélküle még gyógyszerfüggőség. Én idén hagytam abba a begyógyszerezéseket azóta 20x jobb a memóriám meg lényegébe minden ( nem azt mondom hogy néha nem jön rám hogy ú de bevennék vagy 10 et ). De még az ivás se olyan káros az agyra mit ez.
17/21 anonim válasza:
Ez nem függés, még. Azonban én is így kezdtem ahogy te, és mostanra teljesen rá vagyok kattanva, fél napot nem bírok ki Fronyó nélkül. Nagyon veszélyes játék, nem ajánlom...
18/21 A kérdező kommentje:
De, fugges. A pszichiatrian fekszem Frontinelvonas okozta gorcsrohamokkal. Nem kivanom senkinek...
2015. júl. 11. 14:42
19/21 anonim válasza:
Hogy vagy kedves kérdezö?
Kiengedtek már?
20/21 anonim válasza:
Én 4 hónapja szedem, reggelente jól vagyok de estére már érzem az elvonási tüneteket ha nincs bennem. 0,5-ből minimum 4 kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!