Ha kibírom alprazolám nélkül akármeddig, ha nincs… De ha van, akkor rögtön lecsapok rá, és nemsokára megint nincs… Az már gyógyszerfüggés?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 15:13
1/21 szamo77db válasza:
Szerintem az. Próbáld abbahagyni, mielőtt odáig jutsz, hogy nem tudsz szabadulni tőle!
2/21 A kérdező kommentje:
Hónapokig is kibírom nélküle, bár olyankor nagyon súlyos generalizált szorongásom van.
A probléma inkább az, hogy ha hozzájutok, addig eszem, amíg van, és képes vagyok KO-ra kiütni magam....
2015. jún. 25. 16:27
3/21 anonim válasza:
Szerintem az.
Én is így voltam a nyugtatómmal..hónapokig kibírtam nélküle..de ha volt, akkor 2-3 nap alatt bevettem az összeset, és sokszor kiütöttem magam..
Ez nem normális szerintem.
4/21 A kérdező kommentje:
Szerintem sem... Ilyenkor hova kellene fordulni?
2015. jún. 25. 18:19
5/21 anonim válasza:
Az orvoshoz, aki felírja neked...
6/21 anonim válasza:
Azt írod, nagyon erős generalizált szorongásod van. Ez estben nem kell "kibírni" a gyógyszer nélkül, hanem rendszeresen szedni kell a normál adagot. Így nem fogsz egy idő után kiéhezve lecsapni rá.
7/21 anonim válasza:
3. vagyok
Miért veszel be annyit?
Nekem mikor bevettem volt rá okom, de neked is van, vagy csak "kívánod" és úgymond függő vagy?
8/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen muszáj addig ennem, amíg van. Már-már ösztönösen.
2015. jún. 26. 00:30
9/21 anonim válasza:
Az nem valami jó. Lehet, hogy mondanod kéne az orvosnak, mert ezt így nem lehet. Lehet tényleg gyógyszer függő lettél, de biztos tud segíteni, vagy ír fel másik gyógyszert.
10/21 szamo77db válasza:
Jól kitoltál magaddal, az biztos! Fogalmam sincs, hogyan tudsz kimászni belőle. Az meg egy másik érdekes kérdés, hogy honnan veszed a gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!