Lehetséges, hogy valakit akkora sokk ér, hogy rögtön megőszül tőle?
nekem a fizikatanárom mesélte annak idején, kb 15 éve, hogy az egyetemi kollégiumi szobatársa full barna volt, reggel elköszöntek, ő elment suliba, a csaj maradt a koliban. Délután arra ment haza, hogy nagy csődület van a kolinál, valami idős nő leugrott a hetedikről. Aztán kiderült, hogy akit az ősz haja miatt öregnek hitt, az a szobatársa. Balesetben meghaltak aznap a szülei és a húga, erre a hírre ugrott ki, és egy nap alatt őszült meg.
mivel ismerem a tanárnőt, nincs okom nem elhinni, ha hihetetlennek is tűnik.
Van ilyen!
Nekem a nagymamám mesélte, hogy az ő apukája, azaz a dédim pont így járt. Hirtelen balesetben meghalt a mamám testvére, és a dédim ettől sokkot kapott. A baleset utáni éjjelen sötétbarna hajjal feküdt le aludni, és reggelre az egész hófehér lett. Nem csak 1-2 szál, hanem teljesen az egész, egyetlen éjszaka alatt.
Szerintem ez nagyon bizarr, de igaz.
pl. macskák vonat alá téve..
Hozzáteszem eléggé brutális állatkínzás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!