Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Strandon Ti belepisiltek a...

Strandon Ti belepisiltek a medencébe?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan egyszerűen lusták "kimenni". Figyelgettem a sok öreget; 4-5 óra hosszáig ülnek a meleg vízben, pedig sokan vizelettartási problémákkal küszködnek. A fiatalok pedig virtusból?
2010. márc. 1. 18:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én gyerekkoromban rendszeressen még a tanmedencében is ! Dagály , Széchelyi fürdö vizébe rendszeressen ! Hú igy visszagondolva gáz ! Mai fejjel már nem tenném , mert már okos vagyok , meg nincs több száz ezer forimtom viz csere kifizetésére , úgyanis ma már a jobb szállodákban uszodákban , jakuzikban kitudják muttatni a vizelettet a vizböl azzonnal ! Hogy hogyan ? Ugy hogy a tiszta vizbe beletesznek valami vegyszert ! Az ahogy a vizelettel keveredik elszínezödik a viz és egyböl tudják hogy belepisiltél !! Ugyhogy jobb ha kisétáltok a wc-re !
2010. márc. 12. 09:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Nna ezért nem járok én strandra, Undorító. Igen, belepisiltem, voltam vagy 4-5 éves. Egy gyereknél más. De egy fiatal-felnőtt hogy csinálhatja?! Undorítóóó
2010. márc. 12. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Medencés strandon nem, viszont folyóba, tóba igen... :S
2010. márc. 12. 13:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt még megkérdhetem, hogy miért a mentális egészség témakörbe raktad a kérdést? :D Valami következtetést akarsz levonni az emberekről, vagy mi?
2010. márc. 12. 13:18
 15/20 anonim válasza:
74%
Van egy South Park epizód ezzel a témával kapcsolatosan :D a 13ik évad utolsó része
2010. márc. 12. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
A vizelet jót tesz a bőrnek.
2010. márc. 13. 11:28
 17/20 anonim ***** válasza:
jaj,én régen igen:DD:D
2010. márc. 15. 19:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es! Aha, csak arra nem gondolsz, hogy ha a medencében 20 ember van, akkor a személyzet hiába jön rá a csodavegyszerrel, hogy belehugyoztak, azt nem tudják megállapítani, ki volt a tettes, mivel természetesen letagadja mindenki. Tehát a vízcsere költségét sem tudják behajtani... :D

A témáról nekem az a véleményem, hogy a csajok pisijét nagyon izgatónak tartom, és szívesen megfürödnék benne. (Fiúkéban egyáltalán nem.)

Én magam nemrég megpróbáltam a Balatonba, meg mesterséges vízbe is pisilni, de ez valahogy sosem sikerül nekem. Mondjuk én pl. mozgó járművön is képtelen vagyok rá, pl. vonat WC. Nem tudom, miért.

24F voltam

2013. júl. 3. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:

15:

Igen, azt a részt én is láttam. :)

16:

Így van, egyetértek. :) Mit megadnék érte, ha egy szép lány egyszer lepisálna...

2013. júl. 3. 20:18
 20/20 anonim válasza:

Igen. Én a barátnőimmel együtt járok strandra. Nyáron gyakran kint vagyunk a strandon és csoportosan szoktunk a medencébe pisilni. Olyan pazar és természetes érzés a vízbe belecsurgatni. Sok tévhittel ellentétben a valóság az, hogy az egészséges ember vizelete teljesen steril. A pisi jót tesz a bőrnek.

Az úszók és a vizilabdázók is mindig belepisilnek a medencébe. Az indikátor szerencsére csak egy rossz vicc. Indikátort azért sem használnak, mert akkor az úszókat és vizilabdázókat is ki kellene zavarni a medencéből. Így megszűnnének az olimpiai vizes sportágak is.

13/L

2015. márc. 22. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!