Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Strandon Ti belepisiltek a...

Strandon Ti belepisiltek a medencébe?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan egyszerűen lusták "kimenni". Figyelgettem a sok öreget; 4-5 óra hosszáig ülnek a meleg vízben, pedig sokan vizelettartási problémákkal küszködnek. A fiatalok pedig virtusból?
2010. márc. 1. 18:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%

Hát, régebben megtettem. Lustaságból főleg. Meg a vízben elereszteni, az olyan "természetes" érzés, jobban nem tudom kifejezni. Azóta már megkomolyodtam és nem teszek ilyent.

Viszont egy viccet be kell szúrnom a kérdésedhez:

Az úszómester kiabál egy férfivel:

- Azonnal hagyja el az uszodát! Belehugyozott a medencébe!

- De hát más is belepisilt már!

- De nem a startkőről!

2010. márc. 1. 19:20
 2/20 anonim ***** válasza:
2010. márc. 1. 21:07
 3/20 anonim ***** válasza:
61%

ha megteszem, azért teszem, mert inkább a vízbe mint azokba a strandos mellékhelyiségekbe....undorítóak.

de nemjárok strandra már évek óta :D

2010. márc. 1. 23:58
 4/20 A kérdező kommentje:

21.07-nek: Jó a videó, csak sajnos nem tudok angolul, nem értem, hogy miért hagyták el a medencét, mit mondott az úszómester...

Egyébként köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 2. 11:31
 5/20 anonim ***** válasza:
Őszintén van egyáltalán olyan aki még nem pisilt bele élete során? ciki-nem ciki szerintem nincs......
2010. márc. 2. 22:59
 6/20 anonim ***** válasza:
én már szartma is :DD 7 évesen de ez az én problémám. amugy jo érzés belepisilni tudja mindenki hogy mindneki pisil bele de tagadja mindenki szoval olyan izé:D
2010. márc. 2. 23:09
 7/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én küldtem a videolinket. Azt mondja az úszómester: "hölgyeim és uraim, kérem, hogy mindenki hagyja el a medencét, 5 perces kis mosdószünetem lesz". A többit nem kell fordítani ... :=)

Egyébként én is biztos vagyok benne, hogy nincs olyan ember széles e világon, aki járt már strandon, de még soha életében nem pisilt a vízbe. Persze a felnőttek -legalábbis remélem - idővel leszoknak róla, de gyerekként...:=)

2010. márc. 3. 06:34
 8/20 anonim válasza:
66%
Bele hát! Elvégre suttyó magyarok vónánk, vagy mi... :)
2010. márc. 3. 23:13
 9/20 anonim ***** válasza:
81%

Mikor mi nyaralni voltunk Törökországban,a szálloda saját medencéjében a széléhez közel ott úszott vígan egy hatalmas sz@rdarab.Mindenki menekült ki a medencéből,és órákig nem ment vissza senki.

Amúgy régen mikor medencéztünk,sokszor belepisiltem.De Törökországban nem én sz@rtam bele a medencébe!

2010. márc. 5. 17:13
 10/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szomorú, hogy vannak, akik igen. Én nem tudnék a saját pisimben úszkálni, úgyhogy nem. Tudom, hogy mások megteszik, és ezért nem is szeretem a strandokat, inkább a természetes vizeket. Persze abba is ugyanúgy belepisilnek, de ez szörnyű akkoris..

És igen, én még pl soha nem pisiltem bele, komolyan!

2010. márc. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!