Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen orvosi igazolása van...

Milyen orvosi igazolása van annak, aki nem mehet medencébe?

Figyelt kérdés
Nem csak 1-2 x, hanem évekig. Egy osztálytársam nem jár úszni, de nem mondja meg milyen igazolása van.Mi lehet? Ránézésre semmit nem látni a bőrén.
2010. szept. 14. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm pl a fertőtlenítéshez használt szerre volt allergiás, azért nem úszott. De ennél vszínűleg kellemetlenebb dolog van a háttérben, ha nem szeretné elmondani, hogy mi az.
2010. szept. 14. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Habár nekem 3 évig kellett volna úszni járni, deén se járhattam, mert én meg mindenféle, fajta egészségügyi sz.rt összeszedtem ami csak létezik...így megúsztam, pedíg az úszással ne lett volna bajom,de felmentettek ezek miatt.
2010. szept. 14. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is allergiás vagyok a fertőtlenítőszerekre, ekcémás vagyok. Egy uszoda- vagy strandlátogatás után hetekig tele vagyok nedvedző és viszkető hólyagokkal.

Emiatt én sem voltam soha az iskolai úszásórákon.

Persze, el tudok menni trandra és uszodába is de utána nagyon alaposan le kell tusolnom és vastagon átkrémeznem magamat. Erre egy sulis úszásóra után egyszerűen nincs idő. Szó nélkül kaptam meg minden évben a felmentést a háziorvosunktól.

2010. szept. 14. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szembetegség, ekcéma, állandó gombásodás.
2010. szept. 14. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Klórérzékenység?
2010. szept. 14. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!