A bio fű elovnási tünete lehet agresszió?
Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 18:44
1/4 anonim válasza:
Alapvetően nem értem minek rágcsálod a kerti füvet.
2/4 anonim válasza:
Nem tudni egyelőre. Ez a baj ezekkel a "bio" meg "dizájner" szarokkal, hogy semmit nem tudni a hosszútávú hatásaikról, lévén alig 1-2 éve vannak forgalomban. Ha a jó öreg fűről tennél fel kérdést, Google 300 oldalnyi hiteles választ adna ki, orvosoktól, használóktól, leszokottaktól... de ezek az új izék még nincsenek kiismerve. Egyébként bármilyen függőség megszakítása járhat agresszióval, én rendesen rosszul voltam, amikor csak a koffeinről szoktam le.
3/4 anonim válasza:
Félreértések tisztázása végett:
marihuánából nincsen "bio".
4/4 A kérdező kommentje:
Nem én füvezek és nem is teljes leszokásról van szó csak ismerek valakit aki füvezik elég rég óta (és nem tudom mit szív) és általában akkor agresszív mikor nincs beszívva...jó azt tudom hogy mikor be van szívva akkor egyértelmű hogy nem agresszív, de józan állapotban is többször agresszív mint egy "normális" ember
2015. jún. 16. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!