A borderlineok miért gyűlölnek és szeretnek egyszerre?
szóval egyszer csak "kattan " valami és hirtelen ki akar dobni,meg belém köt, mikor előtte én voltam a legfontosabb. aztán megint fontos vagyok,és ez így hullámzik.
de miért "gyűlölik" is azt az embert,akit szeretnek?
(nem tudjátok a szerető gyűlölség könyvet hol lehet beszerezni? hiába keresem)
Basszus, nehéz lehet, nem irigyellek.. :/
Nekem apám ilyen. Az a baj hogy a borderline-osok igazából nem 'fogyatékosak' a szó szorosabb értelmében, tehát tudják ők is hogy valami nem oké, viszont irányítani nem tudják 100%-osan. (Tapasztalataim és ismereteim szerint legalábbis...)
A körülötte/mellette lévőknek, vagyis a te esetedben kell neked tolerálnod. Ebből a pár sorodból is kiderült hogy mellette állsz, és nem szeretnél elmenekülni a probléma elől, sőt, segíteni szeretnél neki. Amit remélhetőleg ő is tud, érez és értékel.
Beszéljetek sokat magáról a betegségéről.. és próbáljatok meg megállapodni abban hogy ilyen dolgokat megpróbál nem mondani neked, mert neked amúgy is nehéz így, ne nehezítse meg mégjobban.
Mást sajnos nem tudok ajánlani...:( Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!