Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bevettem egy 0,5mg frontint?...

Bevettem egy 0,5mg frontint? Lesz bajom?

Figyelt kérdés

panikbeteg vagyok, elegem volt, anyanak van itthon es bevettem egyet. De aztan belegondoltam a mellekhatasokba es megijedtem, most szedulok es rosszul vagyok! De mar lehet csak bebeszelem, viszont a nyugtato nem abba segit, hogy ne panikoljak ilyeneken? El merjek igy menni suliba?

Nem szedek gyogyszert vagy 2x vettem be belole egy felet eddig de attol semmi bajom nem volt. Ez az elso egesz.

2015. jún. 11. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha nem szeded rendszeresen, az borzasztó sok, engem egy fél is teljesen képes leszedálni. Inkább maradj otthon és pihenj le szerintem.
2015. jún. 11. 08:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne vegyél be gyógyszereket csak úgy simán.

A pánikbetegség nagyon komoly dolog, keress fel pszichológust.

2015. jún. 11. 08:03
 3/8 A kérdező kommentje:

De ma kene meg javitanom, muszaj lenne bemennem.

Ha nem veszem be akkor ugyanugy nem tudtam volna elmenni, sot meg rosszabb lenne

2015. jún. 11. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szólj az Ofődnek. Most a következő szünet negyedóra múlva lesz..
2015. jún. 11. 08:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Elso oram nem volt. Masodikra elindultam, csak kibirom
2015. jún. 11. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
5 Mindenképpen beszélj az osztályfönököddel, lehet szerencséd lesz és holnapra eltolja a felelésed és többet ilyen ostobaságot ne tégy..
2015. jún. 11. 08:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Mar jobban vagyok:)
2015. jún. 11. 08:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Es koszonom a valaszokat!

5.Oraba felelek

2015. jún. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!