Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegség okozta derealizá...

Pánikbetegség okozta derealizáció mikor és mitől fog elmúlni?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok és kb. 1 hónapja kezdődött a derealizáció is mellé.

3 hete szedek antidepresszánst ( Cipralexet ).

Mikor fog hatni? Egyáltalán el fog múlni ez az érzés?

Nagyon rossz,és nem tudom,mit tehetnék ellene még. :(

Egészségesen élek,sportolok, az életkörülményeim is nyugodtak szerencsére, nem értem, mitől jött ez ki. :(

Előre is köszönöm a válaszokat! 25/L

2015. máj. 28. 09:32
1 2
 11/15 NekoOo ***** válasza:
Sziasztok! Bárki aki meggyógyult tudna nekem par biztató gondolattal szolgálni? Abszolut átérzem amiket írtok, en is attol felek, hogy ez örökké tart majd, nem tudom mihez kezdjek. (Pszichiaternel jártam, frontint es scippát irt fel, persze felek bevenni.)
2018. ápr. 3. 16:49
 12/15 anonim ***** válasza:

én nagyon akartam visszajönni, és mindent meg is tettem érte. pszichológushoz jártam (bár ennek nem tudom, volt-e értelme), youtube-on relaxáló videókat hallgattam, voltam kineziológusnál, neveltem állatokat és lett egy barátom, aki foglalkozott velem. nem adtam föl a reményt.

így lassan kijöttem belőle, és azóta sem jött vissza.

2018. ápr. 4. 09:56
 13/15 NekoOo ***** válasza:
100%
Nagyon örülök a gyogyulasodnak! Megnyugtat, hogy ez el fog múlni.
2018. ápr. 4. 12:35
 14/15 anonim válasza:
nem tudom megmagyarázni, de nekem az alkohol segített. a szorongást is kiválóan oldja és a megváltozott tudatállapotot is segít helyrebillenteni. ismerjük a hosszú távú hatásait, tehát nem a legjobb megoldás, de egyrészt legalább használ, másrészt kevesebb mellékhatása van, mint egy életen át szedett erős antidepresszánsnak.
2018. jún. 14. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
nekem már vagy fél éve tart :( de egyszer mindenképpen elmúlik, sajnos ennek a tünetnek sok idő kell, mire enyhül...10 éve is volt már derealizációs időszakom, akkor is nagyon sokáig tartott, aztán egyszer csak deaktiválódott, a jóisten se tudja hogyan :/
2019. jan. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!