Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1. Mi a különbség a "sima"...

1. Mi a különbség a "sima" xanax és a xanax retard között? (További kérdések lent a kiegészítésben, mert ide nem engedi a gép:-) )

Figyelt kérdés

2. A doktor megkérdezte, hogy hosszú vagy rövid hatású xanaxot írjon fel. A hatás hosszúságán kívül van különbség a kettő között? Pl. A rövid hatású gyorsabban hat? Melyiktől leszek kevéséb álmos? (ha jól emlékszem mindegyik 0,5 volt)

3. Kávét egyáltalán nem ihatok xanax mellett?

4. Nincs olyan nyugtató, ami nem "bódít" annyira, tehát tudok koncentrálni, de oldja a stresszt? (Egyébként szociális fóbiás vagyok, azért kell szednem)

5. Ha esetleg túl orvosi kérdéseket tettem fel, ti mit ajánlotok, egy neurológis kérdezzek inkább, vagy menjek vissza a körzeti orvoshoz?

Előre is köszi mindenkinek!

2010. febr. 26. 14:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Akkor már csak a kávé maradt kétes, ha egyszer eljutok pszichiáterhez, majd megtudom :-)

2010. márc. 1. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:

02-26 17:50 vagyok. Én is szedem és napi 1 csésze kv-t is meg szoktam inni, kb 1 órával utána. Semmi bajod nem lesz tőle. Energiaitalt viszont nem ajánlom egyáltalán.

Azonkívül 1 mg xanaxról simán le lehet jönni, csak ésszel kell csinálni. Én 1-ről mentem le 0,12-re, a cél a 0 természetesen.

2010. márc. 1. 20:30
 13/15 anonim válasza:
0%
Szánalmas, hogy egy gyógyszertől várod a megváltást. A Xanax olyan mint egy gyengusz extasy, csak sokkal könnyebb rajta maradni. Ha problémád van az életeddel, mert ezekszerint van, azt ne a gyógyszertől, és ne a pszihológustól várd hogy megoldják. Magadon csak te segíthetsz.. Mi lett volna az ilyen pánikbetegekkel, meg depressziósokkal az ókorban? Mindenkinek vannak depis napjai meg ilyenek, de knyörgöm inkább gyógyszeres nyálfolyós leszel mint férfi? Ez így nagyon egyszerűnek hangzik..
2014. máj. 11. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

neked ugye halvány segédfogalmad sincs a pánikbetegségről, a depresszióról, meg ezek kémiájáról, ugye?

2014. máj. 13. 21:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.:) Nem az ókorban élünk.:) Csak katonásan! :)))
2014. aug. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!