Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki van úgy hogy nem...

Valaki van úgy hogy nem szeret kimenni az utcára? Egysezrűen nem mer. Miért?

Figyelt kérdés
ez valami tudatalatti probléma?vagy egy betegség?
2010. febr. 24. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Agorafóbiás szerintem. Ez betegség és szerintem valami tudatalatti probléma lehet, úgy ahogy írtad. Tehát ez a megoldatlan probléma okoz betegséget náluk.
2010. febr. 24. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:

velem van ez..mindig félek :S

16L

2010. febr. 24. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:

agorafóbia.

Google.

2010. febr. 24. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen velem is ez van. Sajna. Szorongás!
2010. febr. 24. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is így érzek :S. 15/F
2010. febr. 24. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, én sem szeretek az utcán menni. Lehet szociális fóbia is az oka.
2010. febr. 24. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlókkal küzdök...de ha már valahogy rávettem magam és kint vagyok az utcán,valamivel könnyebb!

Utálom,ha néznek,utálom,ha egyáltalán észrevesznek...Legszívesebben egész nap a lakásban lennék!

DE!

Az élet nem erről szól...tolni kell a szekeret!Légy bátor,próbáld meg leküzdeni a félelmedet,mert igazából csak magadon segíthetsz!Ha el is mondod másnak,biztosan nem érti meg,de ha könnyebb,akkor tedd meg! Esetleg orvos?? Ki tudja? Nekem nem vált be!

Légy erős,és próbálj meg saját magad ellen is küzdeni! Ez a legnehezebb,de muszáj...ahoz,hogy életben maradjunk!

Sok sikert!

2010. febr. 25. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
én is így érzek, de született egy kislányom és vele muszáj ki menni a levegőre. Most már egész jól érzem magam, kezdem megszokni. És nem sokára jön a tavasz, napsütés stb ez engem mindig vonzott, hogy ne a 4 fal közt üljek. Találj magadnak egy célt, kedvet ahhoz hogy kimozdulj. Nálam leginkább az volt a baj, hogy egyedül nem volt kedvem sehova menni, ha van valaki mellettem már is magabiztosabb vagyok.
2010. febr. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!