Hogyan vegyem rá az evésre?
Van egy 11 éves fiam,akinek magatartási problémái vannak és számítógép függő. A pszichiáter Atarax-ot írt fel neki,napi 2x1-et. 2 napig adtam neki,de soha többet!!! Rendesen kiüti,leszedálja a gyógyszer a gyereket.Szerintem nem ez a megoldás. A másik meg az,hogy függőséget okoz!!! Miért kell egy gyereket gyógyszerezni??? Mert ez a legegyszerűbb???
A másik probléma az,hogy nem eszik rendesen. Csak néhány ételt hajlandó megenni,a többit nem. Zöldséget egyáltalán,gyümölcsöt sem nagyon és a hús is ellenség. Valaki azt mondta,hogy ez összefüggésben van a viselkedésével,mert a szervezete nem kapja meg a megfelelő tápanyagokat. (Gaps szindróma) De hogy vegyem rá,amikor nem hajlandó bármit megenni,hogy milyen fontos lenne???
Az én fiam is rettentően válogatós volt.
Béres cseppet adj neki.
Mert az, hogy ki se próbálsz egy gyógyszert, csak 2 napig marha felelősségteljes viselkedés. Az is, hogy te otthon akarod gyógyítgatni, ahelyett, hogy visszavinnéd az orvoshoz, és keresnétek egy másik gyógyszert.
A mellékhatások kezdetben erősek tudnak lenni.
Egyébként ha lett volna más lehetősége, valószínűleg ő sem gyógyszerrel kezd....
Ha ennyire nem bízol meg az orvosban, menjetek egy a Vadaskertbe, ha ők sem "elég jók" neked, akkor veled vannak a gondok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!