Folyamatos nehézlégzés, légszomj, lehet a szorongás jele?
Én is mély levegő után szoktam kapkodni, nagyon rossz, légszomj, hasfájás,szédülés.. Bár én allergiás/asztmás vagyok + gyors a pulzusom a nap 24órájában, főleg este vagyok rosszul erre még jön egy kis pánikroham, aztán ja. Ha megszeretnél nyugodni, vizsgáltasd ki magad. nem muszáj háziorvos, menj el a kerületi korházadba, akár sürgősségire, ott megvizsgálnak (ekg,vérgáz,stb) én is ezt tettem. bár szervi elváltozásnak nyoma se volt, azóta is szarul vagyok... lelki cucc, csak pozitívan. sportolj, szaunázz, kösd le magad, ne gondolj a rossz dolgokra :)
ha gondolod írj rám, ha néha rosszul érzed magad beszélgethetünk, sorstárs
ja azt kifelejtettem, hogy nagyon sok folyadékot igyál. lehetőleg a kávét (ha iszol) ne sokat. cukros szénsavas szarokból ne igyál, inkább természetes ásványvíz, vagy gyömölcslé, és szellőztess sokszor a szobádban :)
ha rád jön a "roham" tegyél a vizedbe egy jeget, a hideg víz nyugtató hatással van a pánikos emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!