Mit tegyek, ha megkívántam az emberi húst és vért?
Necces, főleg a hús. Állítólag hasonlít a disznó ízéhez.
Hogy mit tehetsz (azon túl, hogy lebeszéled magad a kannibalizmusról)? A legetikusabb önmagad használata, de ellene vagyok az öncsonkításnak, ez inkább csak a vérre vonatkozik, azt újratermeled. A vér remek cucc, nekem is tetszik, bár inkább esztétikailag, s az állatoké sütve (bizonyára az emberi is jó úgy, de nem vagyok vérzékeny, sose jött össze annyi). A nyers vér fémes íze elég hamar csömört kelt bennem, így én boldogan elvagyok az évi pár sebződéssel és pár csepp vér elvesztésével.
Van nekem elég bajom ilyen vágyak nélkül is :D
Lehet, hogy segít, lehet, hogy ront, de ajánlom a Rammsteintól a Mein Teil c. dalt s annak magyarázatát. Poénos dal, ezredjére sem tudok nem vigyorogni rajta. A banda amúgyis zseniális.
Plusz reménykedhetsz, hogy majd az apokalipszisban szabadabb leszel e téren, bár én személy szerint az apokalipszis elmaradásában reménykedem, durva lenne Net nélkül.
De lehet, hogy írnod kéne :) Vagy rajzolnod. Az erős, de pusztító és aberrált vágyakat teljesen hasznos lehet művészetté alakítani, hátha közben a Rád ható nyomóerő is csökken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!