Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha megkívántam az...

Mit tegyek, ha megkívántam az emberi húst és vért?

Figyelt kérdés
Nagyon félve teszem fel a kérdést,már előre tartok attól,hogy ki mit fog gondolni rólam...pedig tényleg csak egy egyszerű lány vagyok és nem ártanék a világon senkinek,még akkor sem,ha az életem múlna rajta. Nem vagyok sem erőszakos,sem gonosz..sőt! Nagyobb társaságban meg sem merek szólalni és a folyosón is félve megyek végig,mert sokan beszólnak. Olyankor egyedül szoktam sírni...de nem ez a lényeg! Pár napja-hete elkezdett foglalkoztatni a gondolat,hogy milyen lehet emberi húst enni. Egyre jobban foglalkoztatott a téma,és be kell vallanom,hogy nagyon tetszett is. 3-4 napja azon kaptam magam,hogy az emberek felfalásáról fantáziálok,az ízükről és,hogy nekem milyen érzés lesz elfogyasztani őket. Tudom,beteges a dolog és azt is tudom,hogy SOHA nem fogok megkóstolni egyetlen embert sem,mert azt hiszem nem lennék képes fájdalmat okozni,előbb ölném meg magam! Remélem azért lesznek itt normális,komoly válaszadók is,és szeretném ha azt is valaki megfogalmazná,hogy mit lehet ezzel kezdeni. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2015. máj. 8. 17:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
Fogd magad diétára
2015. máj. 8. 19:01
 12/17 anonim ***** válasza:
Te vagy az, Hannibál?
2015. máj. 8. 19:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Necces, főleg a hús. Állítólag hasonlít a disznó ízéhez.

Hogy mit tehetsz (azon túl, hogy lebeszéled magad a kannibalizmusról)? A legetikusabb önmagad használata, de ellene vagyok az öncsonkításnak, ez inkább csak a vérre vonatkozik, azt újratermeled. A vér remek cucc, nekem is tetszik, bár inkább esztétikailag, s az állatoké sütve (bizonyára az emberi is jó úgy, de nem vagyok vérzékeny, sose jött össze annyi). A nyers vér fémes íze elég hamar csömört kelt bennem, így én boldogan elvagyok az évi pár sebződéssel és pár csepp vér elvesztésével.

Van nekem elég bajom ilyen vágyak nélkül is :D

Lehet, hogy segít, lehet, hogy ront, de ajánlom a Rammsteintól a Mein Teil c. dalt s annak magyarázatát. Poénos dal, ezredjére sem tudok nem vigyorogni rajta. A banda amúgyis zseniális.

Plusz reménykedhetsz, hogy majd az apokalipszisban szabadabb leszel e téren, bár én személy szerint az apokalipszis elmaradásában reménykedem, durva lenne Net nélkül.

De lehet, hogy írnod kéne :) Vagy rajzolnod. Az erős, de pusztító és aberrált vágyakat teljesen hasznos lehet művészetté alakítani, hátha közben a Rád ható nyomóerő is csökken.

2015. máj. 8. 19:14
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Nyers hús volt a szádba már? A vėrt meg a saját mensidet idd meg. Akkor megtudod milyen az íze.
2015. máj. 8. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Végül is létezik kanibalizmus. Nem rég olyanról olvastam, nem tudom már pontosan hol történt, de Európán belül, hogy valami (hozzáteszem pszichiátriai beteg volt) megölte a szüleit feldarabolta és ebédet készített valamelyikükből, a húst úgy készítette el, mintha disznóhús lenne. Miután rátaláltak a hulla maradványokra bevitték zártra az illetőt. De Afrikában ma is van kanibalizmus, nem tudom, hogy ez mennyire elmebaj vagy sem, de mindig is volt .
2015. máj. 9. 14:15
 16/17 lil_d válasza:
Kóstold meg .
2015. máj. 13. 10:20
 17/17 anonim válasza:
Hullaház, azaz húsház
jan. 21. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!