Hangulatingadozás. Segítség?
Október óta hangulatingadozásaim vannak.Volt egy időszak,a január amikor viszont nem volt egyáltalán.Illetve azóta mostanáig nem nagyon,de azêrt volt,most viszont nagyon durván,ês ezêrt sok baràrommal veszek össze,senki nem áll mellettem màr szinte.Azt tapasztaltam,hogy leginkább akkor van ez ha valami olyan történik ami megvisel,egyébként nem jellemző.Nem tudom mit tegyek,kihez forduljak.
15/L
Hangulat ingadozásai midenkinek vannak. Vannak olyan időszakok mikor hosszabban és vannak olyanok mikor csak véletlen szerüen jelentkeznek sőt vannak olyanok is amikor észre sem veszed és ráfogod a mensidre vagy bármi másra.
Amit NE tegyél: Gyógyszereket ne szedj rá még akkor se ha doki irja fel! Tudom,biztosan nem fogod meghallgatni egy vadidegen tanácsát és természetesen a háziorvosodra vagy pszichiáterre bizod magad. Ha jót akarsz magadnak akkor NE!!!
A gyógyszerek pl: frontin,xanax,rivotril függőséget okoznak továbbá élhízást nem is akármilyen szinten. Folyamatosan fáradékony leszel egyre több kell az alváshoz vagy a "jobb" közérzethez.
Ha már mindenképpen gyógyszer akkor valeriána relax, semmit se ér hatása nincs de téged meg fog nyugtatni az a tudat,hogy igen is gyógyszert szedsz és mindjárt jobb lesz később rá jössz,hogy csak a saját akarat erőd gyözött nem pedig a relax..:)
Értágító hatású gyógykészitmények Ginseng,akár muscle max (test építőknek van kitalálva) de koffein tartalmú és értágító hatása van,nem fogsz tőle elhízni se ki combosodni csak úgy simán de az alap hatások meg lesznek :)
Próbálj meg mindig úgy gondolkodni hogy várd a rosszat készülj fel rá és maximum ha rossz dolog történik akkor "te " már tudtad nem ér olyan mértékü fájdalom.Ha pedig jó dolog történik akkor sokkal jobban fogsz örülni mint bárki más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!