A szívemre vagy az eszemre hallgassak?
Tudom rövidtávon a szív, de hosszu távon az ész a jo tanácsadó, de én életemben most bekövetkezett egy olyan dolog amikor nem tudok dönteni! Visszatekintve az életemben (25év) mindig akkor jártam jól ha a szívemre hallgattam.
Szerintetek mi a jó tanácsadó?? Jaa és ha akármyeliyket választom akkor már nincs visszaut!! Ezért nehéz döntenem!
Válaszokat előre is köszönöm!
Az a szituációtól függ, hogy melyiket válaszd. Mi itt ennyi információból nem hiszem, hogy érdemi tanáccsal tudnánk téged ellátni. Ha leírod, mi a konkrét eset, amivel kapcsolatban segítséget kérsz, akkor lehet, hogy tudunk segíteni.
(én felváltva hallgatok a szívemre és az eszemre... de ha a szívemre hallgatok, akkor általában mindig kiderül, hogy az eszemnek lett volna igaza)
"Sose add fel, amíg élsz, hogy odaérsz
Ahol együtt él szívvel az ész"
http://www.youtube.com/watch?v=Cc3TwfX1nr4
:)
"hosszu távon az ész a jo tanácsadó"
te magad mondtad ki hogy az eszedre. nem za számít hogy a pillanatban jó e a döntés mindig a hosszútávot figyeld, és azt hogy mivel ártasz kevesebbet magadnak vagy másnak HOSSZÚTÁVON.
egy bölcs író ezt mondta: "csalárdabb a szív mindennél és veszedelmes az"
igen értem...de igazán csak az él aki a szívére hallgat.
nah vacilálok még, de nem könnyű,..jók a kommentek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!