Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a teendő ha öngyilkossági...

Mi a teendő ha öngyilkossági szándék esetén a környezete sz. Arik az emberre?

Figyelt kérdés

Olvasom, hogy az öngyilkosságra készülők szándékai az esetek túlnyomó részében bőven kitalálhatóak azon viselkedésbeli és szóbeli jelekből amit az illető ont magából és ezeket a környezet észreveszi és megteheti a szükséges lépéseket.

Oké nagyon szép.

És akkor mi van ha a környezete az illetőnek szarik az emberre és semmit se tesz noha a szemét kiszúrják ezen „jelek”?

Mert ugyan lehet kamuzni hogy nem veszik észre, de ehhez hülyéknek süketeknek és vakoknak kéne lenniük.

A valószínűbb az hogy észreveszik csak sz...arnak rá. Gondolják, hát ez úgy beszél mintha öngyi akarna lenni. Há’ oszt’ akkó’ mi van? Legyen. Egy h...ülyével kevesebb. Kb ez történhet.

2015. ápr. 28. 08:57
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Akkor most mégis.. mondj egy valamit, amikor nevettél, jól érezted magad, legutóbb
2015. ápr. 28. 19:35
 32/36 anonim ***** válasza:

Elolvastam amit eddig írtál, és bevallom nem csodálkozom, hogy a környezeted sz.Arik rád. Annyira lélekromboló, unalmas, nyafogó, utálatos vagy, hogy jobb téged elkerülni.

Én az ilyen embereket akik csak sírni tudnak, és csak a rosszat tudják mondani, akiknek semmi sem jó, és úton útfélen öngyilkossággal jönnek totál szánalmas alakoknak tartom.

Ha annyira pocsék az életed, hogy semmire nem vagy képes akkor tegyél egy szívességet. Még mindig jobb ha a családod megsirat és élek tovább az életüket, mint hogy nap mint nap kiszívd a pozitív energiájukat a siralmas nyafogásoddal. Ha te mindenre csak nemet mondasz, ha minden segítséget elutasítasz, akkor jó tanács: Tartsd magadban a pesszimizmusodat, rossz életedet, és hagyd, hogy a környezeted boldoguljon. Ne kelljen már hallgatni az állandó nyivákolásodat.

2015. ápr. 28. 21:48
 33/36 anonim ***** válasza:
Aki azt írta hogy rákos betegekehze vite el barátnőjét stb.. . te láttál olyan rákos vagy ilyen súlyos beteg embert akinek nincsenek szerettei? Se barátai se senki? És élni akar plussz még ügye rákos is. Mer éne nem találkoztam még ilyennel. Az ember nem azértakar illetve vanak ilyen kis tinédzserek meg hisztis emberek jaj most nem kaptam meg a legujabb okostelefont már nncs életm igy. Nem... Akinek nincsenek szerettei, barátai, haverjai, akinek rájön nincs pénze, szerencsétlen élete, tehát szegény, nincs pénze, nicnsenek barátai, haverjai, barátnője, meg semmi egyéb.. És kilátástalan az élete, a másik meg ügye gazdag, tehetséges, mindene megvan, szülei is gazdaok stb... Neki igy jó az élete. nekem pont az van amit leírtam , szülimnek ksirom óta nincs pénze, nem tud támgatni tanulásban,, panellakásban élünk, gyrekekorm óta, nincs munkám, sosem volt barátnőm, noncs pénzem, nincs ágyam, és egyéb mentális betegségeim is vannak, (nem dohányzok, nem dorogozok, nm iszok)?, de tehetségtelen is vagyok, nincs hbbim mert ügye hibihoz pénz kell, és nincsen társam. Tehát nem az van hogy szegény vagyok nincs pénzem istenem, iyne az élet, de rájön még a társhiány, baráthiány, barátnőhiány, sosem volt még barátnőm, szerencsétlenség meg minden egyéb más még rámegy,, ezért én bevallom sokat szoktam azon gondolkodni hogy felkössem magam, mert tulajdonkéépen utoljára boldog 3 évesen voltam talán.
2015. ápr. 29. 20:31
 34/36 A kérdező kommentje:

Na ja. Csak mi van ha ez épp fordítva történik kedves szuperokos idióta fórumozó barom társam?

Mi van ha épp azért vagyok ilyen mert olyan környezetm van ami minden pozitív energiámat elszívja? Hm? Ha még egy atometőrmű is kevés lenne nekik nemhogy 1 db ember mert még az erőművet is lefogyasztanák? Hm?

"hogy nap mint nap kiszívd a pozitív energiájukat a siralmas nyafogásoddal"

2015. ápr. 30. 08:57
 35/36 anonim ***** válasza:
Ki az a "környezet"? Apád, anyád? miért nem lépsz ki belőle? Van munkahelyed?
2015. ápr. 30. 12:41
 36/36 anonim ***** válasza:
kerdezo, halali jofej ember lehetsz :D kar, hogy ilyen keves itt a jo arc, aki nem egy ket labon jaro kozhelyhalmaz, mint a gyik felhasznaloinak 99%-a. elvezettel olvastam a kiirasod, es a hulye valaszokra adott reakcioid. amugy szerintem az a bajod, hogy nihilista vagy, es ezt nem tudod elfogadni es feldolgozni.
2015. szept. 29. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!