Van olyan aki antidepresszáns vagy Rivotril szedése alatt elhízott?
ebben az esetben, ha az étvágyad lesz nagy, akkor azt szokták írni, hogy MEGNÖVEKEDETT ÉTVÁGY.
na pont ez az eset, amikor egyéni hajlamok döntenek. mivel ezek lehetséges mellékhatások.
én ilyenkor kérdezni szoktam a dokit, van-e valami más, ugyanezzel a hatásmechanizmussal, és akkor azt szokta felírni. Te is kérdezd meg, hátha van, és akkor inkább azt írja fel. ha nincs akkor rendszeresen mérd magad és amint ezt a mellékhatást tapasztalod váltsatok.
Ha valamit mond, mindig keress rá neten, hogy a felsorolt mellékhatások közt szerepel-e tömegnövekedés. Ha megnövekedett étvágy szerepel, akkor valamelyest jobban tehetsz ellene.
szóval kérdezd meg helyettesíthető-e hasonlóval.
6-os vagyok
hosszuhaju
Egyszer szedtem 3 évig, most pedig fél éve (sertralint)
Először 2 kilót híztam és most is.
Nem értem hogy lehet csak úgy elhízni, ha az ember érzékeli, hogy 3-4 kilóval több (ezt már biztos, hogy mérleg nélkül is észreveszi), akkor elkezd kevesebbet enni, vagy többet mozogni, ha még mindig, akkor tovább fokozza.
Ki nem állhatóm, akik 30 plusz kilónál kezdenek el nyavajogni, ők hogyan híztam meg, lefeküdtek egyszer 50 kilóval, másnap felkeltek 80-nal ?
6 látod, hogy mégis csak neked is hízlalt?
és igen, heti 3 balettórám volt mellette - és a balett nehezebb mint gondolnád - nem véletlenül olyan pálcikák. kevesebbet enni? minél? a 22 nap semminél? elképzelheted, hogy azt leszámítva diétáztam.
és igen, itt a nyivánosaág előtt be merem neked vallani, hogy háromszoros öngyilkosság után egy súlyos személyiségzavarral zárt osztályon kezdtem el szedni, és ha nem szedtem volna, ma nem lennék itt. 1994 ben történt, amikor még kevés lehetőség volt hasonlóval pótolni. el tudod képzelni milyen egy balerinának kötelezően beszedni valamit, mert olyan önveszélyessé válik, hogy elmegyógyintézetbe viszik? - boldog életed van, hogy ezeken nem mentél át. adj hálát az égnek, és előbb ismerd meg azt akit utálsz hogy nyavalyog. megnézném, te kibírtad volna-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!