Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is ilyen vagy csak velem...

Más is ilyen vagy csak velem van a baj?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy mostanába nagyon rosszul érzem magam, egyszerűen már nem bírom, teljesen felemészt ez az érzés.Stresszes vagyok nagyon, szedek rá szorongásoldót is, de egyszerűen ez se használ semmit, állandóan ideges vagyok, nem bírom hogy kiadni már magamból

És hát doga, felelés elött reménytelen a helyzetem, annyira izgulok, hogy nem tudom se felmondani se leírni, egyszerűen kiürül az agyam, ezért állandóan kudarcok érnek, és ez itthon is fokozódik, mert csak az jár a fejembe na most se sikerült, és ez annyira rossz érzés már Gondolkodtam az öngyilkosságon is többször átgondoltam, mindig arra jutok, hogy ezért nem érdemes majd lesz jobb is ne hagyd cserben akik szeretnek de vhogy minidg visszajön ez az érzés, Egyszer próbáltam is de félbehagytam végül

Ti mit csinálnátok? Mit szedtek?

Azt ne írjátok, hoyg menjek el pszichológushoz, mert az úgysem

Köszi aki elolvassa és ír rá

2010. febr. 20. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Pszichiátert keress fel ne pszichológust. De komolyan, ne hanyagold el ezt a problémádat, mert aki már öngyilkosságon gondolkodik és próbálkozik, nagyobb a baj mint gondolnád. Lépjél! De komolyan mert magadtól ez a gondod nem fog jobb lenni.
2010. febr. 20. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Én azt csinálnám, hogy tudatosan lenyugodnék!!

Amig stresszes vagy a stressz miatt csak bénázól és az kudarc.

Végy erőt magadon!! Ha mindenféle öngyilkosságon töröd az agyad, azzal nem oldódik meg a problémád és szerintem gyávaság lenne, elmenekülni a problémáid elöl.

Állj a sarkadra az agyad tedd helyre ez másképp nem is menne! Párologtass otthon levendula illóolajat, nyugtató és stressz oldó.

Vannak barátaid?

Hány éves vagy?

2010. febr. 20. 22:12
 3/9 A kérdező kommentje:

17 éves vagyok igen vannak barátaim.

Igen gyávaság, én is minidg ezt mondom, de már nehezen bírom magamba tartani és elviselni ezt a sok kudarcot..

2010. febr. 21. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Kelj fel reggel úgy, hogy ma nem lessz kudarcod és ne hagyd, hogy legyen.

Csak rajtad múlik!!

Változtass és végy erőt Magadon és jobb lessz a helyzeted! De, ne állj negatívan a világhoz, mert azt kapod vissza.

2010. febr. 22. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerény véleményem szerint, csak veled lehet a probléma. xD

Félretéve a poént, elég sz@r lehet, de az jó, hogy félbe hagytad az öngyilkosságot. Ne arra gindolj, hogy "most sem sikerült", hanem valami szépre, pééldául a párodra, ha van. Beszélj a tanárokkal, hogy nem felelhetnél-epéldául reggel, órák előtt, úgy, hogy nincsenek ott az osztálytársaid. Sok szerencsét!

2010. febr. 23. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Hm. Velem is így van. Én sem tudok mit csinálni. Az érvágás lenyugtat. Komoly.
2010. febr. 24. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Komoly problémád van, amit meg kell oldani. Nyilván egy iskolai feleléstől, meg dolgozattól nagyobb kihívásaid is lesznek az életben. De ha már ezek miatt is ennyire parázol, mi lesz később? Nincs véletlenül megfelelési kényszered mondjuk a szüleid felé? Vagy osztélytársaid felé?

Felkereshetsz szakembert is, de előtte javaslok valamit:

Nézd meg a következő videót EGYETLENEGYSZER, de jó alaposan, minden egyes képkockát!!!! Főleg az utolsó másfél-2 percet! Amúgy 5 perc az egész. Miután végignézted, gondolkodj el, aztán örülj, hogy te sokkal jobb körülmények között élsz.

Persze tudom, hogy mindenkinek megvan a maga baja, és ha mondjuk kirúgnak a munkahelyedről, nem lesz vigasz az, hogy a világ másik felén sokkal nagyobb bajuk van az embereknek, mondjuk az hogy éheznek. Neked attól a tudattól a tényleges helyzeted nem lesz jobb, hogy máshol nap mint nap mészárolják az embereket. (óva is intek mindenkit az ilyen tartalmaktól, híradóktól, stb.. én ha egyedül élnék már rég kihajítottam volna a tv-t az ablakon szerintem) De azért azt gondolom, mégis a videó alapján el tudod helyezni magad a világban, és igenis hálás lehetsz, hogy ilyen körülmények közé születhettél, ahol most élsz!

A teljes film megtekintését nem ajánlom. Egyrész több helyen ferdít, sőt, egyszerűen VALÓTLANT állít, másrészt ijesztő lehet egyeseknek a film tartalma. Egyesek vallási és hitbeli meggyőződését is sértheti.

Na szóval ha ezt megcsináltad, valószínű, hogy felért 2 nagy pofonnal: ébresztő!!! Örülj annak ami van, és ne ijedj meg a kihívásoktól, hiszen ezek révén juthatsz előrébb, fejlődhetsz. Örülj az egészségednek (remélem egészséges vagy), családodnak, barátaidnak, és a rengeteg lehetőségnek, ami nap mint nap adódik: tanulhastz, tervezheted a jövődet, ismerkedhetsz, sportolhatsz, gyönyörködhetsz a szebbnél szebb lányokban, a fákban, a virágokban, érezheted az ízeket, tiszta vizet ihatsz, hallhatod a szél süvítését, az eső kopogását az ablakon. Na jó, lehet hogy ez kicsit nyálas, de ha egyszer így van. Olvastam, vagy hallottam (mindegy) egyszer egy klinikai halált megélt nő írását. Azt írta, hogy ezek igenis csodálatos dolgok, pedig azelőtt ő is utálta az esős napokat, de azóta teljesen máshogy áll a dolgokhoz.

Na, remélem tudtam segíteni egy kicsit.

2010. febr. 24. 12:50
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, hogy válaszoltál rá

sajnos ezt én is tudom, hogy van nyomorog, éhezik stb csak ettől én még ugyanolyan ideges vagyok mint elötte

2010. febr. 27. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:

12:50es vagyok.

Ne haragudj, most vettem észre, a lényeg lemaradt.

Tehát a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=XOXkITnCgCw&feature=related

2010. márc. 8. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!