Miért tör rám éjszaka mindig depressziós hangulat?
Van egy olyan latin mondás, miszerint az aggodalom éjjel jön.
Úgy tudom, éjszaka önkéntelenül is némileg más tudatállapotba kerül az ember, és ilyenkor előjönnek a gondok, akár a mélyebbek is. Nem hinném, hogy napközben tényleg nincs semmi bajod, különben akkor éjszaka sem lenne. Persze nem ismerlek, ez csak egy tipp, de lehet, hogy depressziós vagy, esetleg kimerült. Nekem is volt ilyen, én orvoshoz fordultam, ezeket mondták.
Azért lehet, mert olyan problémáid vannak, melyeket nem tudtál még magadban lerendezni. Az időpont, meg az éjszaka ezért csak másodlagos, és ha mondjuk átaludnád ezt az időszakot, akkor sem lenne jobb, mert akkor meg más alkalmakkor jönne elő.
Mi az élethelyzet? Mi az, ami rád tör? Mi az, amit nem tudsz magadban lerendezni? Inkább ez itt a kérdés, és nem az hogy miért éppen éjszaka 23.00 körül.
Köszönöm a válaszodat.
Persze, van problémám, csak ahogy írtam, azzal alapjáraton megbírkózok, tehát nappal nem szokott felszínre törni, nem szoktam miatta depressziós lenni, nem szokott miatta öngyilkossági gondolatom támadni, tehát együtt tudok élni vele alapvetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!