Mostanában elkezdtem ezen gondolkozni, mit tehetnék? . (többi lent)
Figyelt kérdés
Azon hogy mi van a halál után ? Rövid az élet ? Miért van ennyi halálos beteg ? eléggé letört , frusztrált vagyok mikor eszembe jutnak ezek a dolgok . Hogyan tudnám ezeket elfelejteni ? . 15F2015. ápr. 15. 20:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne ezzel foglalkozz 15 évesen.
2/2 anonim válasza:
Nem tudod elfelejteni, hanem válaszokat kellene találnod a benned felmerülő kérdésekre. Olyan válaszokat, melyek értelmedet is megnyugtatják, mivel ezekre a kérdésekra vannak ilyen válaszok, csak keresned kell.
Ettől függetlenül azért jobb lenne, ha napi feladataidra tudnál elsősorban koncentrálni, és azokat megoldani. A világ megmentése jelenleg még nem aktuális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!