Szeretet és szexhiány, hogyan lehetne ebből kilábalni?
"nem vagyok kiegyensúlyozott, nagy hibák vannak még a személyiségemben." ezek után mit vársz írunk valamit és csoda történik majd? Járj el fizetős nőkhöz bár én még sosem próbáltam...
Nekem úgyis ez a gondom, hogy mindig van társam, mert sokkal többre vágyom, amennyi szeretetet egy átlag nőnek elég az nekem az kevés... 37/F
Nem nagyon értelek, hogy hiányozhat olyasmi amit sose próbáltál és nem tudod milyen.
Mindenesetre a másik részt sem értem, hogy miért nem keresel magadnak barátnőt. Senki nem tökéletes, nem is kell annak lenni. Csak ismerkedj. Találsz magadhoz illőt, ahogy mások is.
természetes dolog, hogy hiányzik számodra a szeretet.
ebben semmi meglepő sincs.
mindenkinek vannak kisebb és nagyobb "hibái".
nem szabad a hibákra koncentrálni, hanem arra gondolj, hogy képes vagy szeretetet adni.
igazából valóban ismerkedni és próbálkozni kell. a legtöbb férfi nem is próbálkozik.
én nő vagyok, (és elég csinos), mégis alig próbálkoznak nálam, mert a legtöbb férfi félénk, és csak arra várnak, hogy a nő adjon egyértelmű jeleket. de van olyan nő, aki erre meg nem képes (pl. én és még sokan). tehát a lényeg, hogy próbálkozz. és ne add fel, mert sokan csak arra várnak, hogy valaki végre próbálkozzon már.
Ha nem vagy kiegyensúlyozott és nagy hibák vannak a személyiségedben, akkor egy párkapcsolatban sem éreznéd jól magad, maximum a kezdeti rózsaszín ködös állapotban.
Előbb önmagad kellene rendbetenned - szakember segítségével, mert ebben az esetben a házilagos megoldások nem működnek. Ettől pedig automatikusan megoldódna a többi problémád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!